Filters tonen

Borrelbox

21 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelboxen worden steeds populairder. Dat snappen wij, want borrelboxen zijn geschikt voor elk moment. Een borrelbox is een box gevuld met alles voor een gezellig borrel; een lekker stukje kaas, verse nootjes, overheerlijke worst en een flesje wijn of bier. Bestel een borrelbox voor de (online) vrijdagmiddagborrel, bij een spannende voetbalwedstrijd of een spontaan feestje.

Borrelbox cadeau

Hoewel je een borrelbox natuurlijk het liefst voor jezelf houdt, is een borrelbox ook erg leuk als cadeau! Geef je beste vriend, lieve tante of gezellige collega een heerlijk avondje cadeau! Daarnaast zijn onze borrelboxen ook erg geschikt voor (online) vrijdagmiddagborrels, als relatiegeschenk of als cadeau voor jouw medewerkers.

Borrelbox bestellen

Bij Zuivelhoeve hebben we luxe borrelboxen, geschikt voor elk borrelmoment. Bestel je borrelbox gemakkelijk in onze webshop. We bezorgen de borrelboxen dan op het gewenste adres. Wil je een borrelbox thuis laten bezorgen bij jouw medewerkers? Ook dat is mogelijk, wij verpakken de borrelbox in een mooie geschenkverpakking en zorgen voor de verzending.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Liever een alcoholvrije borrelbox of heb je te maken met allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Bij jouw lokale Zuivelhoeve helpen we je graag om jouw ideale borrelbox samen te stellen.

Nieuwsbrief