Filters tonen

Borrelbox

10 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelbox

Een borrelbox is een box gevuld met alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond of middag! Kies voor een borrelbox met een lekker stukje kaas, verse nootjes, overheerlijke worst of pak uit en voeg er een flesje wijn of bier aan toe om het helemaal af te maken. Een borrelbox is een heerlijke opener voor jouw vrijdagmiddagborrel, doet de spanning afnemen bij een belangrijke wedstrijd van jouw club en doet de mensen stralen op jouw verjaardagsfeest.

De populariteit van de borrelbox nam een vlucht in tijden van pandemie doordat gezelligheid buiten de deur ontbrak, maar is naderhand niet meer los te zien van gezellige avondje op de bank. Heb jij wel oren naar een borrelbox van de Zuivelhoeve? Bestel nu jouw exemplaar en ervaar hoe kwaliteit echt proeft.

De borrelboxen van de Zuivelhoeve

Onze borrelboxen bestaan -afhankelijk van de grootte- uit 5 tot 10 producten, die gekenmerkt worden door vakwerk. Dag in dag uit stropen onze ambachtslieden uit binnen- en buitenland de mouwen op om zorg te dragen voor de lekkerste delicatessen voor jou. Met behulp van onze vakmannen en vrouwen zorgen wij er vervolgens voor dat iedere borrelbox zo is samengesteld dat de smaken naadloos op elkaar aansluiten, maar genoeg variëteiten bevat.

Kaas is het product dat het meest is opgenomen in de borrelbox. Niet geheel verwonderlijk als je bedenkt dat dit de lekkernij is waar het in 1981 allemaal voor ons begon. Gebrande nootjes, kwaliteitswijnen en boerenworsten maken ook veel deel uit van de borrelbox, omdat deze een verrassend contrast bewerkstelligen.

Waarom een borrel box?

Verjaardagen waar de dertien-in-een-dozijn snacks en drankjes de revue passeren, heb je er vast genoeg van gehad in je leven. Kom daarom eens verrassend uit de hoek op je eigen feestje met een borrel box van de Zuivelhoeve. Een borrel box is gevuld met lekkernijen die alom bekend zijn, maar smaken door ingrediënten van de bovenste plank dusdanig anders, dat ze een verrassingseffect bewerkstelligen bij de genodigden.

Heb je collega’s die vrijdag klokslag vijf uur naar de uitgang snellen om weekend te vieren? Reken maar dat ze blijven plakken als er een borrel box besteld is door jou als baas. Vrijdagmiddagborrels worden zo nieuw leven ingeblazen, waardoor er ook aan de onderlinge verstandhouding gewerkt wordt na werktijd.

Borrelbox als cadeau

Hoewel je een borrelbox natuurlijk het liefst voor jezelf houdt, is een borrelbox ook erg leuk als cadeau! Geef je beste vriend, lieve tante of gezellige collega een heerlijk avondje cadeau! Daarnaast zijn onze borrelboxen ook erg geschikt voor (online) vrijdagmiddagborrels, als relatiegeschenk of als cadeau voor jouw medewerkers.

Borrelbox bestellen

Bij Zuivelhoeve hebben we luxe borrelboxen, geschikt voor elk borrelmoment. Bestel je borrelbox gemakkelijk in onze webshop, waarna wij de borrelbox op het gewenste adres bezorgen. Wil je een borrelbox thuis laten bezorgen bij jouw medewerkers? Ook dat is mogelijk! Wij verpakken de borrelbox in een mooie geschenkverpakking en zorgen voor de verzending.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Geef je de voorkeur aan een alcoholvrije borrelbox of heb je te maken met allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Bij jouw lokale Zuivelhoeve helpen we je graag om jouw ideale borrelbox samen te stellen. Kom gerust langs bij één van onze meer dan 85 winkels of bestel gemakkelijk online Kijk dan eens naar onze locatiegebonden pagina’s!