Filters tonen

Borrelplank oud en nieuw

11 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank oud en nieuw

Oliebollen, maar ook appelflappen en rolletjes met slagroom worden steevast in huis gehaald als de jaarwisseling eraan zit te komen. Maar waarom gooi je het dit jaar niet eens over een andere boeg? De Zuivelhoeve biedt met de borrelplank voor oud en nieuw namelijk een plank aan die dusdanig veel lekkernijen bevat, dat er voldoende is voor iedereen! Online vind je al een borrelplank voor oud en nieuw die met zorg is samengesteld door ons team. En als je liever je eigen samenstelling maakt, is dat ook mogelijk bij onze zelf samenstellen-borrelplanken.

Een goed uiteinde start met een borrelplank voor oud en nieuw. Maak de bijzettafeltjes maar alvast vrij, zodat er genoeg plek is voor de borrelplank, want dit wordt er één om van te smullen. De Zuivelhoeve maakt een feestje van jouw NYE!

Borrelen op oudejaarsdag

Borrelen op oudejaarsdag: het is een traditie die al tientallen jaren is ingeburgerd binnen de Nederlandse cultuur. In het oosten van het land worden melkbussen omgetoverd tot ware (carbid) schietkanonnen, waar vriendengroepen omheen staan en onder het genot van een pilsje proosten op het nieuwe jaar.

Champagne drinken hoort er voor veel mensen ook bij als het gaat om borrelen op oudjaarsdag. Deze traditie werd nog niet eens heel lang geleden geïntroduceerd. De insteek ervan is om afscheid te nemen van het oude jaar, waarbij de kurk symbolisch wordt weggeschoten.

Het borrelen vindt natuurlijk niet alleen overdag plaats. In de avonduren komt men samen om herinneringen op te halen van het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het jaar dat komen gaat. En daar mag een borrelplank voor oud en nieuw niet bij ontbreken natuurlijk!

Hapjes oudjaarsavond

Van alle avonden in het jaar, is oudjaarsavond niet het moment om je druk te maken over calorieën! Alle hapjes voor oudjaarsavond van de Zuivelhoeve voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat proef je terug in elk handje nootjes, blokje kaas of stukje worst dat je tot je neemt. De Zuivelhoeve heeft het doel om elke borrelplank voor oud en nieuw uit een verscheidenheid aan hapjes te laten bestaan. Tussen de slokken bier en wijn stil je je hartige en zoete trek met de beste producten uit ons assortiment!

Oud en nieuw borrelplank bestellen

Maak jouw oudejaarsdag dit jaar onvergetelijk door een oud en nieuw borrelplank te bestellen bij de Zuivelhoeve. Al onze oud en nieuw borrelplanken worden gratis verzonden als deze een waarde hebben van €35,00 of meer. De borrelplanken worden bereid in jouw lokale Zuivelhoeve, waardoor je jouw lokale economie blijft steunen. Vanzelfsprekend heb je ook de mogelijkheid om je borrelplank voor oud en nieuw op te halen in de vestiging bij jou in de buurt. Doe dit wel op tijd, want het zou zonde zijn als je bestelling te laat klaar is voor de jaarwisseling.