Filters tonen

Cadeaupakket huwelijk

25 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaupakket huwelijk

Het getrouwde stel is het huwelijksbootje ingestapt, het ‘hulde aan het bruidspaar’ heeft geklonken en de taart is aangesneden. Tijd om je cadeaupakket voor het huwelijk te overhandigen! Uiteraard zijn de met geld gevulde enveloppen niet weg te denken op de bruiloft, maar het is ook wel leuk om wat minder standaard te zijn dan de gemiddelde bezoeker. De Zuivelhoeve heeft daar wat op bedacht met een cadeaupakket voor het huwelijk dat gevuld is met allerlei lekkernijen. Het getrouwde stel kan zo terugblikken op de dag, terwijl er gesmuld wordt van nootjes, kazen en ga zo maar door.

Het cadeaupakket voor het huwelijk is kant-en-klaar te bestellen in onze webshop, maar als je liever zelf de snacks selecteert, nodigen we je uit in één van onze winkels. Samen met één van onze keurmeesters stel jij het ideale cadeaupakket voor het huwelijk samen, omdat jij als de beste weet waar de tortelduifjes van houden. Lees gauw verder!

Borrelhapjes: het perfecte trouwcadeau

Huwelijksdagen zijn doorgaans momenten waarop er veel gesnaaid wordt. Heerlijk als genodigde, maar als bruid of bruidegom kom je maar nauwelijks toe aan het eten van versnaperingen. Je bent constant bezig met het schudden van handen, het wagen van huwelijksdansjes en het achterover gooien van boeketten om de volgende gelukkige te bepalen. Mede daarom is het een goed idee om borrelhapjes als trouwcadeau te overhandigen. De lekkernijen die het getrouwde stel een dag eerder heeft moeten missen, worden ruimschoots gecompenseerd door jouw cadeaupakket voor het huwelijk.

Geliefden die gaan trouwen kijken vaak jarenlang uit naar het moment dat ze elkaar het ja-woord geven. Er gaat vaak een lange verlovingstijd aan vooraf, met de bijbehorende fantasieën over hoe het feest zal zijn. Om te voorkomen dat de geliefden in een zwart gat vallen na de bruiloft, overhandig je ze een cadeaupakket voor het huwelijk. De feestvreugde zal zo in leven blijven!

Wat zit er in een huwelijkspakket?

De Zuivelhoeve heeft uiteenlopende varianten van het huwelijkspakket samengesteld. Bij sommige pakketten domineren de nootjes en tegelijkertijd bieden we ook pakketten aan waar kazen of worsten de dienst uitmaken. Aangezien iedere bruid of bruidegom gesteld is op andere smaken, verkopen we een groot aantal cadeaupakketten. Zo is er altijd iets waar je echt van smult!

Cadeaupakket huwelijk kopen?

Ben je inspiratieloos en heb je weinig zin om moeite te doen voorafgaand aan de bruiloft? Kom dan je cadeaupakket voor het huwelijk kopen bij de Zuivelhoeve. De pakketten zijn met liefde samengesteld en bestaan altijd uit een mengelmoes aan smaken. De zoetekauwen kunnen hun hart ophalen in onze webshop, terwijl de liefhebbers van hartig eveneens aan hun trekken komen bij de Zuivelhoeve. Heb je liever een combinatie tussen beide? Dat soort cadeaupakketten voor het huwelijk bieden we eveneens aan! Neus wat rond op onze webshop en voltooi vandaag nog je bestelling.