Filters tonen

Sweet peppers

Enig resultaat

|
Sorteer op:

Wat zijn sweet peppers?

Door de populariteit van tapas zijn de sweet peppers ook bekend geworden in Nederland. Sweet peppers zijn kleine zoete, licht pittige pepertjes. Sweet peppers zijn oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika maar worden tegenwoordig ook veel in Nederland geteeld. Wist je al dat sweet pepperplanten ook goed groeien in huis?

Gevulde sweet peppers

Sweet peppers bevatten van nature al veel smaak, maar gevuld zijn ze ook erg lekker. Door de sweet peppers te vullen met verse roomkaas smaken ze nog lekkerder. De roomkaas is mild van smaak en dat past perfect bij de sweet peppers die van zichzelf al vol smaak zitten. Sweet peppers zijn onmisbaar op de tapasplank.

Toepassing

Gevulde sweet peppers zijn natuurlijk onmisbaar als hapje bij de tapas. Maar wist je dat gevulde sweet peppers ook een heerlijke toevoeging zijn aan je salade? Maak bijvoorbeeld eens een vegetarische pastasalade met gevulde sweet peppers en avocadodressing.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Bij jouw lokale Zuivelhoeve bieden we een ruim assortiment aan tapas hapjes. Vul jouw tapasplank met verschillende soorten kaas, worst, olijven en dips. Wist je dat je bij Zuivelhoeve ook gemakkelijk je eigen borrelplank samen kunt stellen? Kijk in onze webshop voor alle mogelijkheden of stel je vraag in één van onze winkels.