Filters tonen

Cadeau

47 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaus

Wil je iemand iets geven wat zeker in de smaak valt? De heerlijke pakketten van de Zuivelhoeve zijn een feest om te krijgen & geven. Samengesteld met liefde & kunde voor het product.

Voor ieder wat wils

Of het nou een kleinigheidje is of je nou echt wil uitpakken: jouw perfecte cadeau pakket vind je binnen onze grootste selectie. Een zoetekauw krijgt een lach op zijn/haar gezicht door onze zoete verrassing, terwijl een hartige snaaier de ogen uitkijkt op de liefde voor hartig. Met de Zoet & Hartig borrelgenot heb je een 100% slagingskans.
Veel bestselling pakketten beschikken uiteraard uit onze verse kazen, lekkere noten en een heerlijke worst of fuet. Heb jij speciale wensen? We denken uiteraard graag met jou mee. Ook een drankje kunnen wij er bij in doen, zoals een biertje of een krachtige wijn.
Ook onze brievenbuspakketjes vallen in de smaak: ideaal als je niet zeker weet of iemand thuis is. Heerlijk gevuld met zowel zoet & zout. Dat is nog eens leuk thuiskomen!
Wil je het helemaal aan de gelukkige overlaten? Dan is onze cadeaubon een perfecte oplossing. Bepaal zelf het budget en laat de ontvanger zelf snuffelen in onze webshop.

Gewenste leverdag

Staat de speciale dag nog een paar weken in het verschiet? Je kunt van tevoren bij ons een bestelling plaatsen met een gewenste leverdag. Onze ondernemers plannen dit zodat de kazen op het perfecte moment worden afgesneden en het pakket wordt ingepakt en doen er alles aan om het op de juiste dag te laten bezorgen. Dit kunnen wij niet 100% garanderen, aangezien we met derden werken. Toch zien we dat in de meeste gevallen de producten op tijd komen.

Speciale wensen

Heb jij speciale wensen? Neem contact op met een lokale winkelier. We zullen er met veel liefde & creativiteit alles aan doen om een cadeau volledig naar wens te maken.

Zakelijk

Een heerlijk cadeau voor partners of personeel? Wij bieden natuurlijk ook cadeau- of relatiepakketten aan voor bedrijven. Neem daarvoor contact met ons op of voeg de gewenste producten direct toe aan een offerte via de productpagina.