Filters tonen

Cadeaupakket vrouw

26 resultaten

|
Sorteer op:

Een moederdagcadeau voor jouw moeder, attentie voor jouw zus of verjaardagscadeau voor een vriendin: deze cadeaupakketten vallen sowieso in de smaak!

Rijkelijk gevuld met allerlei lekkernijen waardoor je iemand van breakfast tot borrel blij mee maakt!

Voor elke gelegenheid

Onze pakketten komen in iedere vorm en maat: of het nu een kleine attentie is of als je echt wil uitpakken. Ons Altijd een goed idee-pakket is een perfect voorbeeld waarbij “Less is More” tot haar recht komt met de ultieme borrel basics. Wil je écht uitpakken? De blikvanger Rijkelijk Gevuld zorgt gegarandeerd voor een lach op iemands gezicht.
Uit de ervaring hebben we geleerd dat deze pakketten vooral voor dames worden gekocht, maar hier kun je natuurlijk iedereen blij mee maken!

Zoet, hartig of allebei?

Van een Zoete Verrassing tot Liefde voor Hartig: voor iedere smaakpapil is er een perfect pakket. Ook hebben we bepaalde thema’s zoals Holy Cheese of een Lekkers uit het Zuiden. De producten zijn met zorg samengesteld en hebben al duizenden ontvangers een smakelijke dag gegeven!

Genieten van eten

Onze missie is pas geslaagd als de ontvanger net zo enthousiast is over de producten als wij. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze producten en komen alleen de lekkerste producten in aanmerking voor onze pakketten. Zoals altijd zijn onze producten zo vers mogelijk. Zo wordt onze kaas vers afgesneden en gevacuumeerd en worden onze noten versgebrand in de winkel. Graag ondersteunen wij ook lokale ondernemers en vind je vele streekproducten in onze winkels.

Altijd het perfecte wijntje

Elke winkel heeft een eigen, zorgvuldig uitgekozen selectie wijnen. Van lokaal tot wereldwijd geroemde wijnen kun je hier altijd vinden. Houdt de ontvanger van rood, wit of bruizend? Laat het ons weten! Onze winkeliers zullen het perfecte wijntje voor elke gelegenheid weten te vinden. Ook andere speciale wensen nemen we graag in beraad. Neem daarvoor contact op met een winkelier uit de buurt of geef dit aan tijdens de bestelling.