Zuivelhoeve Zakelijk

Op zoek naar een geschenk voor je werknemers of relaties? Wij helpen je graag met het samenstellen van het perfecte cadeau!

Bij Zuivelhoeve Zakelijk profiteer je als zakelijke klant van diverse extra services. Elke Zuivelhoeve winkel heeft een eigen ondernemer die zal zorgen voor de zakelijke bestellingen. Vanuit het hoofdkantoor zullen wij als tussenpersoon faciliteren en zorgen wij samen dat alles goed verloopt. Je wordt persoonlijk geholpen en wij denken vanzelfsprekend graag mee bij het kiezen van een passend cadeau.
In onze ruim 80 winkels vind je naast onze Hollandse- en buitenlandse kazen een ruim assortiment aan noten, worsten, olijven, tapas, zuivel, wijnen en andere specialiteiten.

Cadeau- en kerstpakketten

Al vele jaren maken wij in grote en kleine aantallen cadeau- en kerstpakketten vanuit onze eigen winkels. Deze kun je zelf samenstellen op maat, maar om deMeer weten? Ontdek onze zakelijke folder keuze makkelijker te maken bieden wij ook pakketten aan die wij voor je hebben samengesteld. De pakketten zijn te bestellen in onze winkels en op de website.

Zakelijke verjaardagskalender

Wil jij personeel dat jarig is in een zonnetje zetten? Deel de verjaardagen met ons en wij zorgen ervoor dat ieder personeelslid op zijn of haar verjaardag een lekker pakket in huis krijgt. Neem hiervoor contact op via het formulier & wij zetten graag een voorstel in elkaar.

Gepersonaliseerde cadeaubonnen

De cadeaubon wordt vormgegeven in de stijl van jouw bedrijf. Met deze bon kan jouw werknemer of relatie zelf zijn of haar favoriete producten in onze winkels komen uitzoeken. De cadeaubon heeft een tegoed naar keuze, dit hoeft niet in 1 keer besteed te worden en is geldig in alle Zuivelhoeve winkels.

Borrelplanken en borrelboxen

Wil jij je werknemers belonen met iets lekkers op vrijdagmiddag of hebben jullie een zakelijk evenement? Voor elke gelegenheid maken wij kaas- en tapasplanken op maat in diverse hoeveelheden en formaten. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een lekker hapje en een drankje. Een online borrel? Ook hebben wij borrelboxen in ons assortiment, de borrelhapjes en drankjes kunnen dan verstuurd worden per post.

Zakelijke voordelen

  • Eén vast contactpersoon
  • Samengesteld naar uw eigen wensen
  • Persoonlijke service en snelle levering
  • Kleine en grote aantallen mogelijk
  • Lokale ondernemers door heel Nederland

Ben je geïnteresseerd of
wil je meer informatie?

Bel direct

Of vul onderstaand formulier in