Filters tonen

Olijfolie & Azijn

7 resultaten

|
Sorteer op:

Iets wat je bijna iedere dag gebruikt is eigenlijk wel de olijfolie, balsamico of azijn. Trakteer jezelf daarom iedere dag op een basic die door haar unieke smaken niet zo basic is.

Olijfolie

Van Portugal tot Zuid-Italië: alleen de beste oliën vind je terug in onze Private Label lijn. Neem bijvoorbeeld onze Olijfolie Douro, ofwel de Portugese parel. Deze olijfolie behoort tot de beste olijfolie ter wereld. Dit komt door de bloemige, stevige olijvensmaak. Met een hint van groen gras is dit een heerlijke olie. Ook de Italiaanse oliën staan bekend om hun topkwaliteit en smaak. Zo is onze Olijfolie Basilicum gemaakt met verse basilicum. Dit proef je terug in de olie en is daarom een must-have voor bij een Italiaans gerecht. Hou je meer van knoflook? Dan is de Olijfolie Knoflook de perfecte match! Gemaakt met geurige, pure knoflook en olijven uit Foggia, Zuid-Italië sta je als knoflookliefhebber al 1-0 voor bij het koken. Liever geen toevoegingen? Probeer dan de Olijfolie Foggia Bio. Gemaakt van 100% Peranzana olijven dat een volle, ronde smaak geeft. Ook deze olijven komen uit de Foggia.

Azijn

Onze Private Label Azijn is gemaakt met een hint van Vijgen en Dadels. De vijgen zijn voor een frisse toon waar de dadels juist een zoete knipoog geeft aan het geheel. Hierdoor krijgt het een zoete, stroperige smaak. Ontzettend lekker bij oude kaas of geitenkaas.

Balsamico

Wat weinig mensen weten is dat balsamico een azijnsoort is. Gemaakt van 100% Trebbianodruiven die groeien in Modena, Noord-Italië zijn onze balsamico’s in de basis al heerlijk. De Balsamico Maturato – de gerijpte balsamico – is een azijn dat tussen de 72 en 96 uur wordt ingekookt. Hierdoor kan het azijn indikken en wordt de smaak iets zoeter en de structuur iets stroperiger. Voor wie echt iets anders wil uitproberen is de Balsamico Truffel een heerlijk alternatief. Deze 9 jaar oude balsamico krijgt door de toevoeging van witte truffel namelijk een diepe aardse smaak. Beiden zijn echte opkikkers voor salades, vis- en vleesgerechten & meer.