Filters tonen

Mosterd Dille Saus

2 resultaten

|
Sorteer op:

Onze Zuivelhoeve mosterd dille saus wordt onder andere bereid met mosterd, dille, kruiden en specerijen. Door de toevoeging van honing is de saus lichtzoet van smaak. Deze mosterd dille saus is erg veelzijdig. Zo smaakt de mosterd dille saus heerlijk bij een blokje kaas of op een boterham met kaas. Ook combineert hij erg goed met verschillende soorten vis, zoals zalm en tonijn. Daarnaast ook te gebruiken als basis voor een heerlijke dressing!

Kaasbegeleiders

De basis naast de kaas is vaak een stuk brood en een glaasje wijn, maar volgens de laatste trends wordt er steeds meer met kaas gecombineerd. Veel fruitsoorten uit de verschillende seizoenen doen het goed met kaas, zoals druiven, peren of pruimen. Bij Zuivelhoeve vind je heerlijke kaasbegeleiders in de vorm van een kaasdip. Want, een goede kaasbegeleider zorgt er namelijk voor dat de kaas naar een hoger niveau wordt gebracht.

Mosterd dille dip

Wij verkopen diverse soorten heerlijke kaasdips. Al onze kaasdips zijn bereid met natuurlijke ingrediënten, zonder geur-, kleur- of smaakstoffen. Ken je onze kaasdip vijgen & rode port al? Probeer ook onze dadel balsamico dip en abrikozen & witte wijn dip eens!

Jouw lokale Zuivelhoeve

Wil je al onze kaasdips bekijken?  Wij helpen je graag met advies over de kaasdip die het beste bij jouw smaak en jouw favoriete kaas past.