Filters tonen

Zoetwaren

19 resultaten

|
Sorteer op:

Alles met het “Kies & Mix” label zijn in de 3-voor-€6 aanbieding inbegrepen.
Ontdek hier het volledige Kies & Mix assortiment en combineer jouw favorieten voor een scherpe prijs.

Wij zijn altijd op zoek naar dé lekkerste zoetigheden voor bij de koffie en thee of als verrukkelijk tussendoortje. Wij hebben een ruime en diverse keuze aan chocolade specialiteiten. Van pindarotsen tot chocoladerozijnen, je proeft de liefde en ambacht waarmee het is gemaakt!

Chocolade zoetwaren

Onze chocolade is niet zomaar chocolade, het wordt namelijk ambachtelijk bereid en dat proef je. De chocolade wordt gemaakt van de beste cacaobonen en de beste ingrediënten. Onze chocoladeproducten zijn erg leuk om cadeau te doen of om lekker zelf van te genieten.

Zoetigheid

Wij verkopen diverse zoetigheid in onze webshop. Voor de kokos liefhebbers verkopen wij kokosrotsen met rondom witte chocolade. Voor de karamel liefhebbers zachte blokjes karamel fudge, maar ook karamel zeezout rotsjes. Ook hebben wij onze bekende chocolade rozijnen of pinda’s in melk, puur en wit in onze webshop. Dit is nog maar een gedeelte uit ons assortiment, neem gerust een kijkje en laat je verrassen want het is onweerstaanbaar lekker.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Onze zoete lekkernij is te koop op onze webshop en in de winkels. Het chocolade assortiment kan variëren per winkel. Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje op onze webshop of laat je adviseren bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel. Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.