Filters tonen

Hazelnoten

2 resultaten

|
Sorteer op:

Hazelnoten

Hazelnoten zijn ontzettend lekker. Door de knapperige bite & fijne smaak zijn ze een populair binnen de noten wereld van Nederland geworden. Als gezond tussendoortje zijn ze erg lekker, maar ze kunnen ook in verschillende (vooral zoete) recepten worden verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan hazelnoot roomijs of een hazelnoot schuimtaart. Met iets water en kristalsuiker heb je ook zo een heerlijke nougatine gemaakt: lekker om te serveren bij desserts.

Gezonde noten

Hazelnoten bevatten veel voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren, zoals Vitamines B6 en E. Noten zijn rijk aan gezonde en onverzadigde vetten. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat mensen die regelmatig noten eten gezonder zijn dan de mensen die geen noten eten. De gezonde vetten in de noten, prikkelen je lichaam onder andere om lichaamsvet te verbranden.

Hazelnoten bestellen

Onze hazelnoten zijn te bestellen op onze webshop. Je selecteert de kleur en kunt daarna het gewenste gewicht aan geven. De bestelling kun je ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. De noten worden ook in een aantal van onze cadeaupakketten verkocht, extra leuk om te geven in combinatie met onze kaas en onze andere specialiteiten.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje op onze webshop of laat je adviseren bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel! Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.