Filters tonen

Hazelnoten

2 resultaten

|
Sorteer op:

Hazelnoten

Hazelnoten zijn ontzettend lekker. Door de knapperige bite & fijne smaak zijn ze een populair binnen de noten wereld van Nederland geworden. Als gezond tussendoortje zijn ze erg lekker, maar ook worden ze gebruikt voor recepten. Witte hazelnoten worden hier het meest voor gebruikt door de net iets subtielere smaak dan de bruine variant hiervan. Hun milde smaak past goed bij zoete gerechten en ze kunnen worden gemalen tot een fijn poeder om te worden gebruikt in cakes, koekjes of als topping voor ijs. Door hun neutrale kleur zijn ze ook populair in decoratieve toepassingen, zoals het versieren van taarten of het toevoegen van een knapperige textuur aan desserts.

De volgende keer dat je hazelnoten tegenkomt in een recept, bedenk dan of je wilt gaan voor een iets zoetere smaak of juist voor de rijkere smaak van deze notensoort.

Gezonde noten

Hazelnoten bevatten veel voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren, zoals Vitamines B6 en E. Noten zijn rijk aan gezonde en onverzadigde vetten. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat mensen die regelmatig noten eten gezonder zijn dan de mensen die geen noten eten. De gezonde vetten in de noten, prikkelen je lichaam onder andere om lichaamsvet te verbranden. Daarnaast zijn hazelnoten ook erg goed door de vele antioxidanten die ze bevatten.

Hazelnoten bestellen

Onze hazelnoten zijn te bestellen op onze webshop. Je selecteert de kleur en kunt daarna het gewenste gewicht aan geven. De bestelling kun je ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. De noten worden ook in een aantal van onze cadeaus verkocht, extra leuk om te geven in combinatie met onze kaas en onze andere specialiteiten.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje op onze webshop of laat je adviseren bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel! Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.