Filters tonen

Borrelpakket personeel

46 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelpakket personeel

Een speciale mijlpaal vieren, je waardering uiten of gewoon zomaar: het is belangrijk dat je als werkgever af en toe je je waardering uitspreekt naar je personeel. Het zijn tenslotte je medewerkers die er gezamenlijk voor zorgen dat jouw organisatie draaiende wordt gehouden. Een kleine waardering kan al veel betekenen. Verras jouw werknemers daarom met een borrelpakket voor personeel van de Zuivelhoeve!

Een borrelpakket voor personeel is al verkrijgbaar vanaf €17,50 per persoon en het pakket wordt met liefde en kunde voorzien van de allerlekkerste delicatessen. Met een borrelpakket voor personeel is het gegarandeerd genieten geblazen. Neem daarom snel een kijkje tussen onze borrelpakketten!

Waarom een borrelpakket voor personeel?

Het verrassen van je werknemers met een blijk van waardering laat zien dat je hun inspanningen erkent en zorgt ervoor dat je hun betrokkenheid bij het bedrijf vergroot. Een borrelpakket voor personee; van de Zuivelhoeve is daarom een perfect cadeau om je werknemers te bedanken voor hun toewijding en inzet. Of je nou iemand een ontspanmomentje wil geven na een hectische periode op werk of een bijzondere prestatie wilt vieren: een borrelpakket is een persoonlijk en smakelijk gebaar dat je werknemers zeker zullen waarderen.

Favoriete borrelpakketten voor personeel

Maar, hoe weet je precies wat je collega van administratie of je collega van ICT graag snackt ’s avonds? Het is natuurlijk best lastig om voor iemand met een andere smaak hapjes uit te zoeken. In onze webshop en winkels kun je daarom kant en klare borrelpakketten kopen. Deze zijn speciaal samengesteld op basis van de meest populaire producten uit ons assortiment en bieden ultiem gemak. Maak kennis met onze favoriete borrelpakketten voor personeel:

  • Altijd een goed idee: de naam zegt het al, met dit borrelpakket sla je de plank nooit mis. Dit pakket zit boordevol lekkernijen die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij collega’s van iedere afdeling!
  • Tijd voor weekend: het perfecte pakket om de vrijdagmiddagborrel mee af te trappen! Met een lekker stukje kaas, drie verschillende soorten pinda’s, Franse worst en mosterd geef jij jouw personeel dat welverdiende genietmomentje!
  • Klein maar fijn: wil je je personeel verrassen, zonder daarbij te overdrijven? Dan is de hoeveelheid in dit pakket precies goed! De doos bevat onze favoriete borrelbasics, waardoor je het beste van het beste hebt in één luxe verpakking!

Borrelpakket personeel bestellen

Verwen je personeel met een verrukkelijk pakket van De Zuivelhoeve! Onze winkels zijn gespecialiseerd in zakelijke bestellingen, dus je kunt bij ons gemakkelijk een offerte aanvragen. Wil je verschillende pakketten voor verschillende collega’s bestellen? Geen probleem, wij denken graag met je mee! Neem direct contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan via onze website.