Filters tonen

Koningsdag pakket

4 resultaten

|
Sorteer op:

Koningsdag pakket

Pak de toeters en de oranje slingers maar alvast uit de kast, want 27 april is het weer zo ver: Koningsdag. Een dag vol tradities, saamhorigheid en gezelligheid. En als we de verjaardag van Willem Alexander echt goed willen vieren, mag een lekkere borrel natuurlijk zeker niet ontbreken. Maak het feestje daarom echt compleet met een koningsdag pakket van de Zuivelhoeve en proost samen met vrienden en familie op het Koningshuis!

Koningsdag pakket: een feestelijk genot

Denk je aan een écht Nederlands feestje? Dan denk je natuurlijk aan koningsdag. Het is een nationale feestdag die vaak volgepland staat met activiteiten, zoals vrijmarkten, festivals en spelletjes.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft de Zuivelhoeve een rijkelijk gevuld koningsdag pakket samengesteld met genoeg lekkers van over de hele wereld in een stoer oranje tintje! Zo kan jij samen met je vrienden, familie, of vrijmarkt-genoten koninklijk genieten tijdens deze feestelijke dag!

Met een koningsdag pakket van de Zuivelhoeve haal je in een handomdraai alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke oranje borrel! Zo is het pakket niet alleen voorzien van twee heerlijke kazen, maar bevat het ook chili rice crackers, studentenflikken, pindarotsjes, rode suikerpinda’s en een heerlijk verfrissend ZH Weizen biertje om de dorst te lessen.

Koningsdag pakket cadeau

Een Koningsdag cadeau geven is natuurlijk niet gebruikelijk, maar wel erg leuk! Er zijn namelijk al zo veel momenten in een jaar waarop je je naasten een cadeautje kan geven, zoals Kerst en Pasen, dus doe eens gek en laat deze algemene richtlijnen los! Hoe verrassender het geefmoment, hoe meer het bijblijft bij de ontvanger. Dus verras je buren, vrienden, oma en opa of collega’s met een koningsdag pakket en bezorg ze een Koningsdag om nooit te vergeten. Weet je niet zeker of de ontvanger thuis is? Ga dan voor het Koningsdag brievenbuspakket!

Koningsdag pakket bestellen

Ons Koningsdagpakket bestel je gemakkelijk via onze website en worden al binnen twee tot drie werkdagen bezorgd. We bezorgen pakketten in heel Europa, dus ook Nederlandse vrienden, familie of collega’s in het buitenland kun je laten meegenieten van een vrolijk Koningsdag feestje!

Heb jij speciale wensen? Kom dan langs in een van onze winkels. Ons personeel helpt je graag met het samenstellen van een koningsdagpakket dat volledig naar wens is.