Filters tonen

Cadeaupakket man

23 resultaten

|
Sorteer op:

Een vaderdagcadeau voor jouw vader, attentie voor jouw broer of verjaardagscadeau voor een vriend: deze cadeaupakketten vallen sowieso in de smaak!

Rijkelijk gevuld met allerlei lekkernijen waardoor je iemand van breakfast tot borrel blij mee maakt!

Voor elke gelegenheid

Onze pakketten komen in iedere vorm en maat: of het nu een kleine attentie is of als je echt wil uitpakken. Ons Borrel Momentje is een perfect voorbeeld waarbij “Less is More” tot haar recht komt met de ultieme borrel basics. Wil je écht uitpakken? De blikvanger Hollandse Lekkernij zorgt gegarandeerd voor een lach op iemands gezicht.
Uit de ervaring hebben we geleerd dat deze pakketten vooral voor mannen worden gekocht, maar hier kun je natuurlijk iedereen blij mee maken!

Genieten van eten

Onze missie is pas geslaagd als de ontvanger net zo enthousiast is over de producten als wij. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze producten en komen alleen de lekkerste producten in aanmerking voor onze pakketten. Zoals altijd zijn onze producten zo vers mogelijk. Zo wordt onze kaas vers afgesneden en gevacuumeerd en worden onze noten versgebrand in de winkel. Graag ondersteunen wij ook lokale ondernemers en vind je vele streekproducten in onze winkels.

Altijd het perfecte biertje

Elke winkel heeft een eigen, zorgvuldig uitgekozen selectie speciaalbieren. Van lokaal tot wereldwijd bekend bier kun je hier altijd vinden. Houdt de ontvanger van Weizen, donker of een klassieke pilsner? Laat het ons weten! Onze winkeliers zullen het perfecte biertje voor elke gelegenheid weten te vinden. Ook andere speciale wensen nemen we graag in beraad. Neem daarvoor contact op met een winkelier uit de buurt of geef dit aan tijdens de bestelling.