Filters tonen

Kraampakket

Enig resultaat

|
Sorteer op:

Kraampakket

Pasgeboren baby’s worden vaak in de watten gelegd als vrienden en familie op kraamvisite komen, maar soms wordt vergeten dat kersverse papa’s en mama’s ook een zware tijd achter de rug hebben. Laat je van je beste kant zien en verras de nieuwe ouders met een kraampakket van de Zuivelhoeve. Een kraampakket van de Zuivelhoeve bevat zoveel lekkers, dat je niet weet waar je het zoeken moet! De eerste luiers en slapeloze nachten kunnen voor behoorlijk wat stress zorgen, maar met een kraampakket laat je die zorgen even voor wat het is.

Een kraampakket is zelf samen te stellen in één van de winkels die de Zuivelhoeve rijk is, maar veel makkelijker is het om een kant-en-klaar exemplaar op te halen. Dat scheelt je het nodige denkwerk! Bestel hier je kraampakket.

Eetbaar kraamcadeau pakket: verlangen van 9 maanden

Doorgaans bevat het kraamcadeau pakket huidverzorgingsproducten, een tijdschrift of een cadeaubon voor een avondje uit. Echter zijn er zoveel producten die vrouwen niet mogen eten gedurende hun zwangerschap, dat het verlangen naar deze lekkernijen sterk kan toenemen.

Droge worsten zijn een absoluut uithangbord voor de Zuivelhoeve, maar minder geschikt om op te peuzelen tijdens de zwangerschap. Droge worsten kun je scharen onder rauw vlees en daardoor is het risico te groot dat je verschillende bacteriën binnenkrijgt. En dat kan een ongeboren baby mogelijk fataal worden. De worst uit het kraampakket zal daardoor extra lekker smaken na 9 maanden van verlangen!

Bepaalde kazen zijn eveneens een no-go tijdens de draagtijd, al zijn er gelukkig veel opties die wel kunnen. Zachte kaas die geconstrueerd is uit rauwe melk kan schade toebrengen. Daarom bewaar je een stukje brie, camembert of roquefort beter voor na de zwangerschap!

Cadeaupakket geboorte: versturen of overhandigen

Het ene geboren kind is het andere niet. En dus kun je zelf bepalen of je het cadeaupakket voor de geboorte van een kind zelf wil overhandigen of dat je het door ons wil laten versturen. De laatste optie wordt vooral gekozen als er wat meer ‘afstand’ is tussen de ontvanger en jou als gever. Deze afstand kan zowel letterlijk als niet-letterlijk zijn.

Indien je het gezelliger vindt om het kraampakket zelf af te leveren, raden we je aan om het pakket in de winkel op te halen. Het pakket blijft op die manier het meest vers, wat de smaak ten goede komt. Vragen? Laat je gerust adviseren door één van de kenners in onze winkel.

Kraampakket kopen

Wil jij een kraampakket kopen voor ouders die net een kereltje of meisje op de wereld gezet hebben? Doe het bij de Zuivelhoeve! De Zuivelhoeve biedt een breed scala aan lekkernijen, waardoor er altijd iets tussenzit waar de vader of moeder blij van wordt. Kies hier het pakket wat het beste aansluit op de wensen van hem of haar, zodat het een feestje om van te smullen wordt!