Filters tonen

Kaas met minder vet

5 resultaten

|
Sorteer op:

Kaas is goed voor elk. Maar als je aan de lijn bent, is het soms moeilijk je te onthouden van deze lekkernij. Gelukkig hebben wij hiervoor ook de 35+ kaas. Een Hollandse kaas waar je zonder schuldgevoel iedere dag van kan genieten.

Leeftijd

Hou je van een smeuïge, zachte kaas? Dan is de jonge kaas perfect! De 35+ jonge kaas rijpt 1 tot 2 maanden in het pakhuis. In de jonge kaas zit altijd meer vocht. Omdat het vetgehalte in de droge stof zit, is de jonge 35+ kaas dus keuze met de minste vetten.
De jong belegen kaas rijpt 2 tot 4 maanden, dus net ietsje langer. Daarna komt de belegen met 4 tot 6 maanden, extra belegen met 6 tot 10 maanden en oude kaas met 10 tot 18 maanden rijpingstijd.
Hoe langer de kaas rijpt, hoe droger en pikanter deze wordt.

Afkomst

Onze Zuivelhoeve Subliem kazen worden op traditionele wijze gemaakt in de groenste kaasmakerij ter wereld. Voor de Zuivelhoeve Subliem kazen gebruiken we alleen echte weidemelk. Dit is melk afkomstig van koeien die ten minste 120 dagen per jaar minstens 6 uur per dag in de wei lopen. Zo is onze kaas niet alleen lekker, maar ook heel eerlijk en duurzaam. Als je weet wat je eet, proef je meer!