Filters tonen

Cadeaupakket afscheid collega

25 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaupakket afscheid collega

Of het nu gaat om een secretaresse die al 10 jaar achter haar desk zit, de winkelbediende met de meest vriendelijke uitstraling of de schoonmaker met de hardste grappen: vroeg of laat zullen jullie wegen scheiden als collega’s. En als het zo ver is, is een cadeaupakket voor het afscheid van die collega op zijn plaats. Met een cadeaupakket voor het afscheid van een collega zet je de vertrekkende medewerker op een bescheiden manier in het zonnetje, zonder daarbij te overdrijven.

Bezoek je een Zuivelhoeve winkel voor een cadeaupakket voor het afscheid van een collega, dan kun je kiezen uit een rits aan pakketten die zo mee te nemen zijn. Maar wil je het persoonlijker? Dan stellen we net zo lief een cadeaupakket voor je collega samen op zijn of haar wensen!

Waarom een cadeau voor vertrekkende collega?

Carrièreswitches zijn vandaag de dag meer regel dan uitzondering. Nieuwsgierigheid naar het gras van de buren of betere arbeidsvoorwaarden zijn tegenwoordig nu eenmaal triggers voor jobhoppers. En dat is één van de redenen waarom je een cadeau voor een vertrekkende collega serieus moet nemen. Zo’n cadeaupakket voor het afscheid van een collega geeft weer hoe erg gesteld je bent op je werknemers, omdat je net dat extra beetje aandacht geeft aan je manschappen.

Het cadeau voor een vertrekkende collega versterkt ook je merkidentiteit, een sleutelfactor in de banenmarkt van nu. Tevens beloon je jouw personeelslid voor de keurige overdracht en vergemakkelijk je zo een eventuele terugkeer als de nieuwe baan niet bevalt. Een cadeaupakket voor het afscheid van een collega doet meer dan je zou denken!

Afscheidscadeau collega van de Zuivelhoeve

Het maakt niet uit welk afscheidscadeau voor een collega je bestelt bij de Zuivelhoeve, want ieder exemplaar dat over onze toonbank gaat, bevat boordevol lekkers. Adoreert de afzwaaiende collega alles wat maar uit Nederland komt? Dan zullen de kazen uit de pakketten goed in de smaak vallen. Door heel Nederland werken boeren die de melk van hun koeien omtoveren tot kwaliteitskazen. En de Zuivelhoeve werkt er samen mee! De worsten uit de cadeaupakketten voor afscheid nemende collega’s zijn evenzo voortreffelijk. Bij leven krijgen de varkens goede zorg en voeding en dit zie je terug in de structuur en kleur van het vlees. Allerhande nootjes en zoutjes maken eveneens deel uit van de cadeaupakketten voor de knapperige afwisseling.

Cadeaupakket afscheid collega kopen?

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een cadeaupakket voor het afscheid van een collega? Aarzel dan niet langer en kom je exemplaar kopen bij de Zuivelhoeve. Dagelijks pakken we tientallen pakketten in, zodat we de snelheid in het bestelproces kunnen behouden. En twijfel je waar je collega echt van houdt? Kom dan langs in de winkel, dan doen we ons best om je zo goed mogelijk te voorzien van advies! De keurmeesters proeven hun eigen etenswaren, zodat ze een beschrijving kunnen geven van de producten die ze verkopen.