Filters tonen

Aanbiedingen

47 resultaten

|
Sorteer op:

Onze Kies & Mix is een heerlijk excuus om van alles iets te proberen. Van pittige wasabi pinda’s tot superzachte chocoladetruffels. Voor elke smaakpapil is er wel iets te vinden tussen onze aanbiedingen. Het beste? Combineer 3 heerlijke snacks en betaal slechts €6!

Zoete aanbiedingen

Naast alle hartige snacks kun je ook veel zoete aanbiedingen vinden. Waan je tussen alle soorten chocola en andere zoetwaren. Chocoladepinda’s in de klassieke melk, pure en witte chocolade of ga je voor een speciale editie met karamel zeezout? Of toch liever chocorozijnen in alle kleuren van de wereld? Of gaat jouw voorkeur naar de Franse haknougat? Wij brengen alleen de beste zoetwaren naar jou in een lokale winkel of natuurlijk aan de deur.

Hartige aanbiedingen

Een echte blikvanger is wel de noten en pinda’s in ons assortiment. Deze worden vers gebranden in  onze winkel en zijn daardoor nog lekkerder. Ga voor een grote diversiteit in kruiden zoals Tex Mex, Cream Onion, Jakarta en nog veel meer.
Ook de rijstcrackers zijn een grote hit. Met een lichte coating zijn deze crackers allesbehalve saai. Met een hint naar Azië kun je deze vinden in een jasje van sesam, soja of tariyaki. De Fusion cracker is dan wel de Sushi Cheese. Een lichte rijstcracker met een fijne kaasvulling.

Weekendtassen

Wil jij jezelf of iemand anders eens verassen? De weekendtas is dan de perfecte keuze! De winkelier selecteert secuur de inhoud voor een tas boordevol lekkernijen. Kies eenvoudig jouw budget en laat je verassen door een weekendtas van de winkelier zelf. Het beste? Je kunt deze lekker naar huis laten bezorgen op een dag naar keuze. Dat is een goed begin van het weekend!