Filters tonen

Borrelplank verjaardag

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Borrelplank verjaardag

Ben je zelf bijna jarig of is er iemand jarig die je wilt verrassen? Geef een borrelplank voor de verjaardag! Met een onwijs lekkere borrelplank van de Zuivelhoeve weet je elke verjaardag compleet te maken! Leuk om te geven aan die ene leuke vriend/vriendin of collega, maar ook onwijs lekker om zelf te krijgen. Iedereen wil namelijk een borrelplank op zijn verjaardag. Op de plank vind je kaas van jong tot oud.

Ook voor alle buitenlandse kazen ben je bij ons aan het goede adres! Maar naast de heerlijke kazen van de Zuivelhoeve vind je ook allerlei andere lekkernijen van onze Twentse Boer’n worst tot Spaanse fuet. Daarnaast hebben wij nog veel meer verschillende lekkere borrelhapjes, voor ieder wat wils! Daarom is een borrelplank voor je verjaardag het perfecte cadeau.

Borrelplank als verjaardagscadeau

Wanneer je jarig bent en je je verjaardag viert, is het vanzelfsprekend dat je gasten over de vloer gaat krijgen. Daarom is het leuk en lekker om je gasten een borrelplank op je verjaardag voor te schotelen. Kies daarom voor een heerlijke borrelplank van de Zuivelhoeve! Bij de Zuivelhoeve ben je aan het juiste adres voor de lekkerste borrelplanken voor verjaardagen. Of je nou op zoek bent naar een kleine borrelplank omdat je weinig gasten verwacht of dat je een grote borrelplank zoekt om flink uit te pakken voor al je gasten, wij hebben het!

Cadeau tip

Wil je iemand die jarig of bijna jarig is een cadeau geven dat in de smaak valt? Kies dan voor een heerlijke borrelplank! De borrelplanken van zuivelhoeve kun je zo samenstellen dat het altijd naar de wens van de jarige is. Is de jarige fan van buitenlandse kaasjes? Dan stel je een plank samen met verschillende kaasjes uit Frankrijk, Italië of andere landen. Of is diegene waarvoor je een borrelplank wilt samenstellen een echte zoetekauw? Dan hebben wij allerlei lekkernijen met chocola, karamel of misschien iets met honing. Het maakt niet uit waar diegene van houdt, we hebben namelijk zoveel lekkers voor jong tot oud!

Bestellen bij de Zuivelhoeve

Staat de verjaardag over een paar weken op de planning? Daar hoort een borrelplank bij! Je kunt van tevoren bij ons een bestelling plaatsen met een gewenste leverdag. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen in een van onze winkels om een borrelplank op te halen en je te laten adviseren naar de heerlijke smaakcombinaties voorop je plank.

Heb jij nog speciale wensen? Laat het weten, we zullen er met alle liefde en creativiteit iets aan doen om een cadeau volledig naar wens te maken!