Filters tonen

Brievenbuspakket

13 resultaten

|
Sorteer op:

Een Zuivelhoeve brievenbuspakket valt letterlijk met de deur in huis: het uit waardering voor een speciaal iemand. Of het nu een kleinigheidje, attentie of “dankjewel” is, dit cadeau neemt iedereen graag in ontvangst. Het is misschien klein, maar de inhoud hiervan is altijd grootser dan gedacht.

Niemand thuis? Geen probleem!

Misschien ken je het wel: je bestelt wat online voor iemand en moet daarom de track-&-trace op de minuut volgen óf degene vragen om thuis te blijven. Gelukkig kan een brievenbuspakketje door alle brievenbussen binnen Nederland. Lekker handig! Mocht je toch liever de controle houden: ook brievenbuspakjes zijn voorzien van een Track&Trace code. 

Cadeau door de brievenbus

Met zoet & zout maak je iedereen blij. Onze lekkers door de brievenbus bevat een heerlijk stukje oude kaas, zoetwaren, Spaanse fuet, tapas, en een vers gebrande mix van noten. Dit pakket is natuurlijk niet voor niets 1 van onze favorieten. 

Een brievenbusborrel cadeau!

De naam zegt het eigenlijk al: de perfecte kit voor een heerlijke borrelavond. Door een verfijnde samenstelling van borrel-bestsellers mist er niets meer aan een avond. Zet een lekker drankje koud en alléz: de perfecte borrelavond ligt in het verschiet!

Speciale wensen

Heb jij speciale wensen? Neem contact op met een lokale winkelier. We zullen er met veel liefde & creativiteit alles aan doen om een cadeau volledig naar wens te maken.

Zakelijk

Een heerlijk cadeau voor partners of personeel? Wij bieden natuurlijk ook cadeau- of relatiepakketten aan voor bedrijven. Neem daarvoor contact met ons op of voeg de gewenste pakketten direct toe aan een offerte via de productpagina.