Filters tonen

Borrelhapjes oud en nieuw

40 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelhapjes oud en nieuw

31 december is de dag waarop gebakkramen vaak recordomzetten behalen, doordat heel Nederland hun appelflappen, krentenbollen en oliebollen in huis halen voor de laatste dag van het jaar. Eentonig en voorspelbaar worden de oudjaarsavonden er wel van, waardoor je er goed aan doet om oud en nieuw borrelhapjes te bestellen bij de Zuivelhoeve. Borrelhapjes voor oud en nieuw gaan er vaak goed in, doordat deze avond gepaard gaat met de nodige drankjes. De lekkere trek speelt dan nu eenmaal sneller op dan op andere momenten!

De Zuivelhoeve borrelhapjes voor oud en nieuw kunnen verrassend uit de hoek komen, omdat men zich nooit gerealiseerd heeft hoe het ook kan. En onze borrelhapjes voor oud en nieuw zijn nog betaalbaar ook! Snel nu naar een lokale vestiging van de Zuivelhoeve of bestel je borrelhapjes voor oud en nieuw online.

De knapperige NYE snacks

Ben je dol op borrelhapjes die een lekkere ‘bite’ met zich meebrengen? Verzamel dan wat knapperige NYE snacks in je (virtuele) winkelwagen van de Zuivelhoeve. Dit slag borrelhapjes voor oud en nieuw is smeerbaar, lekker om mee te dippen of smaakvol van zichzelf. Heb je ooit aan de volgende hapjes gedacht?

    • Fornaccini: Fornaccini crackers zijn knapperige crackers die geserveerd worden als bijgerecht of snack. Ze worden in Italië gemaakt met de beste olijfolie die er is en dat proef je terug! Fornaccini kan ‘kaal’ gegeten worden of met een dipje.
    • Baked round: bij de Zuivelhoeve hebben we deze zoutjes omgedoopt tot ‘baked round’. De ronde rijstrondjes danken hun geeloranje kleur aan de specerijen waarmee ze gemaakt worden en hebben een lekkere nasmaak.
    • Boerenmix: de boerenmix komt dichter bij ‘thuus’ weg, al zijn de pinda’s wel afkomstig uit het buitenland. Deze mix bestaat uit rozijnen, pinda’s en vliespinda’s: een gouden combinatie die je proeven moet!

Zoete oud en nieuw hapjes

Wie weet kunnen zoete oud en nieuw hapjes je wel beter bekoren dan wat dan ook. In dat geval zal je versteld staan van het dadelbrood dat we verkopen. Hier zijn walnoten aan toegevoegd, wat deze lekkernij iets extra’s geeft. De chocolade coating rondom de rozijnen en pinda’s is zo goed, dat het op je tong smelt. De fudge en haknougat kan ook rekenen op niets dan lof, terwijl de cocosrotsjes evenmin slechts beoordeeld worden door onze klanten. De keuze is reuze!

Oud en nieuw borrelhapjes kopen

Vier oud en nieuw in stijl met de lekkerste borrelhapjes van de Zuivelhoeve. Met meer dan 50 smakelijke opties bieden we voor ieder wat wils, van crispy nootjes tot rozemarijn crackers en ambachtelijk dadelbrood. Om er zeker van te zijn dat je op oudjaarsdag kunt genieten van deze smaakvolle lekkernijen, raden we aan om tijdig te bestellen. Bovendien steun je met je aankoop lokale winkels en geniet je van de hoogste kwaliteit uit binnen- en buitenland. Vang het nieuwe jaar goed aan en vier de laatste dag van het jaar met de verrukkelijke borrelhapjes van de Zuivelhoeve.