Filters tonen

Dranken

37 resultaten

|
Sorteer op:

Bij lekker eten hoort lekker drinken. Complimenteer jouw diner of borrel met een verfrissend drankje. Wat je ook zoekt, wij hebben het voor je klaarstaan!

Bier

Het ene bier is het andere bier niet. Met talloze soorten bieren kun je altijd een perfecte match vinden. Of je nu voor een klassieke Pilsner gaat of een heerlijk seizoensbiertje: bij ons vind je altijd wel iets wat bij jou past. Je kunt natuurlijk ook kiezen om het bier te verwerken in recepten. Probeer eens een heerlijke fondue met abdijkaas zoals de St. Bernardus en een lekker witbiertje. Heerlijk met een teentje knoflook. In onze winkels vind je naast wereldwijd geprijsde biertjes ook vele lokale biertjes. Heerlijke biertjes uit de streek, dus dichtbij de bron.

Sap

De dag start je altijd goed met onze natuurlijke sappen. Hand geplukt fruit wordt op een ambachtelijke geperst en zo komen onze sappen op een professionele wijze tot stand. Verfrissend, gezond en gewoon natuurlijk lekker! Heerlijk in combinatie met een lekker croissantje. Onze sappen kun je door hun intense smaak ook makkelijk combineren met wat bruiswater. Zo heb je een caloriearme en toch ontzettend lekker drankje.

Wijn

Ons kernassortiment wijn is van alle markten thuis. Deze speciale selectie is gemaakt door echte wijnkenners die blind elke wijn van elkaar zouden kunnen onderscheiden. Van frisse Veltliners tot krachtige Cabernet Merlots: bij ons vind je het perfecte wijntje voor bij elk kaasje en meer. Ook onze huiswijnen zijn favoriet bij velen. Onze witte Verdejo heeft een exotisch aroma met nuances van ananas en perzik: erg fris en ontzettend lekker met een geitenkaas. Aan de andere kant staat onze rode huiswijn Garnacha. Een rode wijn met een warme kersenrode kleur. Het heeft een intens fruitig aroma met rijp rood fruit, een vleugje laurier, wilde bessen en een nuance van mineralen (peper). Fruitig en expressief van smaak.