Filters tonen

Yoghurt

3 resultaten

|
Sorteer op:

Je kent ons hoogstwaarschijnlijk ook van onze onmeunig lekkere Boer’n yoghurt® en Boer’n vla®. Heerlijk romig en loeivers en geschikt voor elk moment van de dag. Je ontbijt natuurlijk, maar ook als lunch, tussendoortje en zeker niet te vergeten als toetje! Met alle liefde brengen we je groot geluk van onze kleine boerderij. Vanuit ons familiebedrijf zorgen we voor eerlijke zuivel. En dat delen we maar wát graag!

Boer’n Yoghurt

Met verse weidemelk komt onze yoghurt volledig tot haar recht. Gemaakt van alleen de beste ingrediënten, zodat we trots kunnen zijn op het resultaat. Een uniek familierecept dat wordt geliefd door het gehele land. Probeer deze puur natuur, of met een heerlijke aardbeibereiding. Ook hebben wij  samen met de Spaanse likeurmaker Licor 43® de handen ineengeslagen. Het smakelijke resultaat is een Boer’n yoghurt® geïnspireerd door Licor 43®. De kenmerkende, eigenzinnige likeur gecombineerd met oer-Hollandse yoghurt.

Roomyoghurt

Een absoluut droomtoetje of -tussendoortje. Onze roomyoghurt streelt jouw tong door de volle doch romige smaak van de yoghurt. Deze stevige roomyoghurt heeft echt de tijd gekregen om tot haar recht te komen, zoals we dat van nature doen. Het resultaat? Een absoluut topproduct waarmee je iedereen blij kan maken! Tussen de verschillende smaken Salted Caramel, Strawberry Vanilla, Passion Peach en Double Vanilla kun je al bijna niet kiezen. Gelukkig kun je ze natuurlijk ook allemaal proberen en jouw favoriet vinden.