Filters tonen

Dipsaus

5 resultaten

|
Sorteer op:

Dipsaus

Bij Zuivelhoeve weten wij wel hoe je lekker borrelt! Bij een borrel horen lekkere hapjes, en dipstokjes met dipsaus mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Dipsaus is een saus die gebruikt wordt om verschillende snacks in te dippen. Er worden hiervoor verschillende soorten dippers gebruikt, zoals stokbrood, dipstokjes en verschillende soorten groente.

Aioli

Aioli is een Spaanse knoflooksaus, die qua structuur op mayonaise lijkt. De naam aioli is een samenvoeging van de woorden knoflook en olie, dat is dan ook de basis van deze dipsaus. Aioli is lekker als saus voor vlees of bij de patatas bravas. Maar aioli is natuurlijk het populairst als dipsaus. Lekker met een stokbroodje of dipstokjes.

Heks’nkaas®

Heks’nkaas® is een heerlijke verse smeerdip. Lekker om te dippen, maar ook lekker als spread op brood. Heks’nkaas® is jaren geleden ontstaan in Losser. Inmiddels is deze verse smeerdip op basis van roomkaas met verse kruiden in heel Nederland bekend en geliefd. Naast de originele smeerdip hebben wij ook de smaken tomaat-basilicum, pesto oude kaas en sweet chili in ons assortiment. Lekker om mee af te wisselen!

Dipstokjes

Bij een lekkere dipsaus zijn dipstokjes natuurlijk onmisbaar. Wij hebben de lekkerste dipstokjes in ons assortiment in de smaken naturel, sesam en pesto.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Ben je benieuwd naar ons hele assortiment dips? Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze winkels. Onze ondernemers helpen je graag.