Filters tonen

Chocolade

17 resultaten

|
Sorteer op:

Alles met het “Kies & Mix” label zijn in de 3-voor-€6 aanbieding inbegrepen.
Ontdek hier het volledige Kies & Mix assortiment en combineer jouw favorieten voor een scherpe prijs.

Je zou het niet zeggen, maar Zuivelhoeve is de perfecte winkel voor chocolade lovers. Onze winkels liggen vol met de lekkerste chocoladedelicatessen. Allemaal met heel veel liefde bereidt en dat proef je!

Pindarotsjes

Pindarotsjes zijn natuurlijk een echte chocolade klassieker. De Zuivelhoeve pindarotsjes worden gemaakt van de beste pinda’s. De zoete smaak van de chocola en de notige smaak van de pinda’s zijn een gouden duo. Altijd maar de standaard kopen is ook niet wat je wil, daarom is een beetje variatie ook wel een keertje leuk. De klassieke pindarotsjes zijn beschikbaar met melk, witte of pure chocolade. Naast deze drie opties kan je er ook nog voor kiezen om voor de pindarotsjes met karamel zeezout, choco cookie fudge of kokos te gaan. Allemaal unieke smaken die het proberen meer dan waard zijn!

Mocht je geen zin hebben in een groot pindarotsje, maar wel in de smaak. Dan zijn de losse chocolade pinda’s een hele goede optie. Kies je voor pinda’s met melkchocolade, of ga je voor een mix van melk, wit en puur? Een ding is in ieder geval zeker: wat je ook kiest, lekker is het sowieso!

Chocolade rozijnen

Zo’n chocolade pinda is natuurlijk al een lekkere snack, maar wat dacht je van chocolade rozijnen? Deze heerlijke gedroogde rozijnen omhuld met ambachtelijke chocolade vallen altijd goed in de smaak. Met chocolade rozijnen zit je nooit verkeerd!

Chocolade truffels

Dan heb je ook altijd nog die gevaarlijke chocolade truffels. Wie is daar nou geen fan van. Bij zuivelhoeve hebben we niet alleen de klassieke truffels gevuld met room, maar ook heerlijke truffels die je waarschijnlijk nog nergens anders op deze manier gegeten hebt. Het gaat namelijk om chocoladetruffels met een chocolade vulling. Nog meer van het allerlekkerste dus! Verder zijn deze truffels niet alleen beschikbaar in de smaak naturel, maar ook sparkling champagne, pistache, gingerbread, red fruit pie en salted caramel.

Zoetekauwen, opgelet!

Naast de heerlijke producten die er net al zijn benoemd, zijn er natuurlijk nog talloze andere chocoladeproducten. Denk bijvoorbeeld een keer aan onze chocolade yoghurt melange of maak eens een uitstapje naar de lekkerste studenten flikken. Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk dan eens rond op onze website, of laat je adviseren in een van onze winkels!