Filters tonen

Chocolade

17 resultaten

|
Sorteer op:

Alles met het “Kies & Mix” label zijn in de 3-voor-€5 aanbieding inbegrepen.
Ontdek hier het volledige Kies & Mix assortiment en combineer jouw favorieten voor een scherpe prijs.

Chocoladelovers opgelet! Deze lekkernijen zijn gevaarlijk lekker. Je proeft de liefde en ambacht waarmee het is gemaakt.

Chocolade Pindarotsen

Pindarotsen worden gemaakt met de lekkerste chocolade en verse pinda’s. Dit bij elkaar geeft het een heerlijke smaak en goede bite. Perfect voor bij de koffie of thee, of gewoon zomaar tussendoor. Vind de lekkerste pindarotsen die het lekkerst bij jou passen. Experimenteren is hier natuurlijk geen straf. De klassieke pindarotsen in melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade zijn van ambachtelijke kwaliteit. Voor een ongekend lekkere smaak kun je ook voor de pindarotsen met karamel zeezout, choco cookie fudge of chocolade kokos gaan. Unieke smaken die het proberen zeker waard zijn!

Chocolade pinda’s

Je kunt natuurlijk ook gaan voor de klassieke chocolade pinda’s. De pinda’s zijn dan één voor één omhuld met een heerlijk laagje kwaliteitschocolade. Ga jij voor de pinda’s met melkchocolade, of juist voor een mix van alle melk, puur en wit? Wat je ook kiest: lekker is het sowieso!

Chocolade Rozijnen

De beste combinatie van zoet: de volle smaak van chocolade gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen. Ook deze zijn verkrijgbaar in melk en pure chocolade of in een mix. Voor een echt kleurenfestijn kan je natuurlijk ook voor de fruitrozijnen. Deze kleurrijke vertoning is al een feest op tafel, maar is een nóg groter feest om te eten.

Chocolade Truffels

Een bakje gevuld met overheerlijke chocolade truffels: moeten we nog meer zeggen? Als een engeltje op de tong streelt deze zachte ganache je appetijt. Het dunne laagje kwaliteitscacao maakt deze verwennerij helemaal af.