Filters tonen

Nieuwjaarspakketten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Nieuwjaarspakketten

Het nieuwe jaar kan je het beste inluiden met de nieuwjaarspakketten van de Zuivelhoeve. Nieuwjaarspakketten zijn het leukste cadeau om te geven wanneer je met je vrienden, vriendinnen, buren, familie of je partner een nieuwjaarsborrel wilt doen.

Welke nieuwjaarspakketten zijn er?

Bij de Zuivelhoeve vind je de lekkerste nieuwjaarspakketten om het nieuwe jaar goed in te luiden! Ons reguliere nieuwjaarspakket bestaat natuurlijk uit champagne en andere lekkernijen zoals kaas met kaasdips, chips, olijven, fuet en nog veel meer! Zie hieronder al onze nieuwjaarspakketten:

Het nieuwjaarspakket XL komt overeen met het standaard nieuwjaarspakket. Alleen is dit nieuwjaarspakket een stuk groter. Verwacht je dus veel gasten te krijgen of ga je naar een groot gezelschap toe? Dan zit je met het nieuwjaarspakket XL helemaal goed! Ook heeft de Zuivelhoeve een nieuw nieuwjaarspakket genaamd ‘Proost op ‘t nieuwe jaar!’. Dit nieuwjaarspakket zit boordevol lekkernijen als oude kaas, een fles Cava, macadamiamix, Franse worst, Spaanse fuet, kaasdip en crackers. Erg leuk om van te genieten op oudjaarsdag of bij de nieuwjaarsborrel!

Nieuwjaarspakketten zonder alcohol

Veel mensen hebben na de de feestdagen even geen behoefte meer aan alcohol. Ze doen dan vaak mee aan ‘Dry January’. Tijdens deze maand wordt er dan geen alcohol gedronken. Speciaal daarvoor hebben we het nieuwjaarspakket ‘0.0 nieuwjaarsborrel’. Dit pakket bestaat uit de lekkernijen die je ook in het pakket ‘Proost op ‘t nieuwe jaar!’ vindt alleen is de Cava vervangen door de Vinada 0.0% voor een nuchtere start van het nieuwe jaar!

Zelf een nieuwjaarspakket samenstellen?

Zelf een nieuwjaarspakket samenstellen? Dat kan! Bij ons in de winkel staan wij voor je klaar om de mooiste pakketten samen te stellen die aan je wensen voldoen. Kijk gerust rond naar ons heerlijke aanbod aan kazen, worsten, dranken, noten en chocolade en stel samen met ons de leukste en verrassende pakketten samen voor het nieuwe jaar!