Filters tonen

Dipstokjes

2 resultaten

|
Sorteer op:

Grissini

Grissini zijn langwerpige broodstengels, in Nederland ook wel bekend onder de naam soepstengels of in de kortere variant als dipstokjes. Grissini zijn oorspronkelijk afkomstig uit Italië, waar voornamelijk restaurants grissini bij elke maaltijd serveren. Deze dipstokjes zijn super lekker en op veel momenten te gebruiken. Onmisbaar als je het ons vraagt!

Dips

Dipstokjes zijn lekker om zo te eten, smaken heerlijk bij de soep en zijn ook erg lekker om echt mee te dippen. Probeer ze eens in combinatie met heksenkaas, smeerkaas, houmous, aioli, tapenade of een andere dip.

Verschillende soorten dipstokjes

Wij hebben diverse soorten dipstokjes en overige dippers in ons assortiment. Probeer naast de naturel dipstokjes ook eens onze lekkere dipstokjes met pesto of onze dipstokjes met sesam. Liever een toastje? Ook daar hebben we diverse heerlijke soorten van in ons assortiment, zoals een cranberry-hazelnoottoast en abrikozen-pistachetoast.

Jouw lokale Zuivelhoeve

In onze winkel koop je de lekkerste dipstokjes en bijpassende dips. We helpen je graag aan alles voor een heerlijk borrelmoment. Bezoek één van onze winkels of bekijk onze webshop.