Filters tonen

Salades

7 resultaten

|
Sorteer op:

Op een toastje, stokbroodje of gewoon op de boterham: deze salades zijn een fit voor op iedere tafel. Door ons grote scala aan smaken is er altijd een soort die het lekkerst bij je past.

Klassieke salades

Sommige salades zijn ontzettend populair. De Kipkerrie, tonijn en ei bieslook salade kun je bijna als Nederlands cultureel erfgoed zien. Met een goede reden: deze salades zijn stuk voor stuk verslavend lekker. De tonijn salade is bijvoorbeeld gemaakt met tonijn, augurk en natuurlijk een stukje magie. Dit alles maakt het een heerlijke frisse salade.

Unieke salades

Wil je eens iets nieuws uitproberen? Dan zijn onze salades een heerlijk om mee te experimenteren. Een fan van de Italiaanse keuken zou bijvoorbeeld verknocht kunnen worden van de Groene pesto salade: een roomkaas met een pesto op basis van basilicum, olijfolie en pijnboompitten. Daardoor is deze erg lekker op een toastje, maar bijvoorbeeld ook in een pastasalade. Iemand die houdt van pit kun je dan weer blij maken met de roomkaas sweet peppers. Een zoete, licht pittige salade op basis van licht pittige pepertjes uit Zuid-Afrika. Ook lekker op de cracker.

Dipstokjes voor de salade

Wil je een excuus om te dippen? Dan zijn onze crackers & dipstokjes een lekkere opschepper.  Voor een smaakboost kun je natuurlijk ook de Mini Grissini met rozemarijn, pomodoro (tomaat) of sesamzaadjes. Een echte must-have dus voor bij de borrelplank of op de verjaardag tafel!