Filters tonen

Spaanse worst en vleeswaren

7 resultaten

|
Sorteer op:

Spanje staat bekend om van vleeswaren een echte kunst te maken. De “Museo de la Carne” in Spanje trekt veel bekijks. Van de ambachtelijke manier waarop vlees in dit land wordt gemaakt kunnen wij gelukkig ook in Nederland genieten met onze fijne selectie Fuets.

De klassieker

De fuet is de laatste paar jaar in Nederland hard gestegen in populariteit. En waarom ook niet? Deze krachtige en slanke salami is een absoluut genot om te eten. Het fijnste mager varkensvlees wordt bedekt met verschillende kruiden. Daarna wordt het pas gedroogd. Doordat de kruiden er tijdens het drogingsproces al inzitten, neemt de gehele fuet deze kruiden op en levert dit een intense smaak op. Een heerlijke worst die dus absoluut niet gemist mag worden op een tapasplank. Ook zijn onze mini fuets ideaal voor een picknick of zo tussendoor.

Verschillende versies

De klassieker blijft een klassieker, maar in de loop der jaren zijn er vele soorten bijgekomen. Door veel te experimenteren zijn de lekkerste versies overgebleven. Ben jij fan van knoflook? Dan is de Fuet Knoflook perfect voor jou. Door een coating van knoflook beleef je meerdere sensaties in 1. Voor een meer nootachtige smaak kun je experimenteren met de Fuet Hazelnoot: een verfijnde beleving die ongekend goed gaat met een goed glas wijn. Verder kun je ook nog de Fuet Mosterd, Fuet Peper of Fuet Tuinkruiden vinden in ons assortiment. Elk heeft echt haar eigen karakter. Probeer ze allemaal en vind jouw absolute favoriet.