Filters tonen

Borrelplank bedankt

11 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank bedankt

Heeft je moeder je geholpen met verhuizen? Komen opa en oma regelmatig op de kleinkinderen passen? Of wil jouw juf bedanken voor een onvergetelijk schooljaar? Spreek je waardering uit en geef hen een borrelplank bedankt van de Zuivelhoeve! Of je nou een bedankt cadeau zoekt voor je buren, familie, collega, of vrienden: bij de Zuivelhoeve stel je in een handomdraai een heerlijke borrelplank bedankt samen of ga voor gemak en kies een van onze kant en klare borrelplanken op onze website!

Kant en klare borrelplank bedankt

Heb je iemand in de buurt die veel voor je doet, dan is het leuk om die persoon eens in het zonnetje te zetten en te bedanken voor alles met een heerlijke borrelplank! Want hoe fijn is het om iemand in je omgeving te hebben die altijd voor je klaarstaat? Laat je waardering blijken met een rijkelijk gevulde borrelplank. Een origineel cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt!

Een borrelplank bedankt van de Zuivelhoeve is een kant en klare borrelplank vol met lekkere hapjes om iemand te bedanken. De plank is rijkelijk belegd met heerlijke kaas, worst, dips en andere smakelijke snacks. Het enige wat je nog hoeft te doen is de plank uitpakken en genieten van al het lekkers. Op het moment suprême verwijder je gemakkelijk de folie en voilà: je borrelplank is er klaar voor. Zo simpel kan het zijn!

Zelf samenstellen

Bij de Zuivelhoeve kun je zelf je ideale borrelplank samenstellen en genieten van maximale keuzevrijheid. Kies je favoriete kazen en vul de vakjes naar wens. Naast de typisch Hollandse kaas en worst bieden we ook exotische verrassingen aan, ideaal om eens te experimenteren met nieuwe smaken! Of je nu gaat voor Normaal Nederlands of uniek buitenlands, wij hebben het allemaal op de plank liggen!

Borrelplank bedankt bestellen

Kortom: wil je iemand bedanken maar weet je niet zo goed hoe? Met een Zuivelhoeve borrelplank bedankt zit je sowieso goed! Of het nu gaat om een vriend, familielid of collega, met dit cadeau laat je op een smaakvolle manier je waardering blijken. Bestellen is heel eenvoudig via onze website en wij zorgen ervoor dat jouw bedankje als onvergetelijke verrassing bij de ontvanger wordt bezorgd.