Filters tonen

Wijn

26 resultaten

|
Sorteer op:

Bij lekker eten hoort lekker drinken. Complimenteer jouw diner of borrel met een heerlijke wijn. Wat je ook zoekt, wij hebben het voor je klaarstaan! Ook kun je deze in de 21e eeuw lekker thuis laten bezorgen, dus het zeulen met zware tassen is ook voorbij.

 

Vind de perfecte fles wijn

Omdat wijnen zo kunnen variëren van elkaar, is het soms moeilijk om de perfecte wijn te vinden. Ga na waar de wijn voor bedoelt is. Is het voor een diner? Een goede wijn kan dan echt de smaak complimenteren. Zo is de Verdejo een heerlijke wijn voor bij gerechten met geitenkaas en de Feudi Primitivo del Salento uitstekend bij een stoofpot of smeuïge steak.
Natuurlijk is een borrelwijn ook altijd lekker. De Cabernet Merlot van Maison Centaurée gaat dan erg goed met oude stukken brokkelkaas. Kun je niet kiezen? Wij hebben ook handige sets waarbij van beide soorten wijn er ééntje inzit: zo zit je altijd goed!

Voor iemand anders

Wijn is een erg populair cadeau om te geven, met goede reden. Toch is het soms lastig te peilen wat iemand anders lekker vindt. Ga bij jezelf na wat de persoon in kwestie het liefst drinkt: zie je degene vaker met een glas witte of rode wijn? Ook kun je het seizoen erbij betrekken. Er is namelijk niets lekkerder dan een lekker glas rosé in de zomermaanden of een krachtige wijn in de winter.

Herkomst

Wie wijn zegt, zegt vaak Frankrijk. Het iconische Franse beeld wat we hebben bij een wijngaard bestaat ook niet zonder reden: de wijn uit Frankrijk is namelijk ook ambachtelijk lekker. Toch zijn er ook vele wijnen die uit een andere streek komen. Zo zijn de Feudi en Bolla wijnen een Italiaanse trots en komt onze Porto vooral uit – je raadt het misschien al – Portugal! Gebruik de filters op onze webpagina om op een digitale wijn-reis door heel Europa te gaan!