Filters tonen

Vla

Enig resultaat

|
Sorteer op:

De Boer’nvla® van Zuivelhoeve, wie kent het niet? Onze Boer’n vanille vla is onmeunig lekker. Dat komt doordat onze vla wordt gemaakt van verse volle weidemelk en de beste ingrediënten. Dat zorgt voor een heerlijke volle en rijke smaak. Lekker dik en romig, precies zoals vla zou moeten zijn. Onze Boer’n® zuivel is loeivers, heerlijk romig en geschikt voor elk moment van de dag.

Vanilla vla uit Twekkelo

Op onze boerderij in het Twentse Twekkelo begon het in 1981 allemaal. Diane Roerink begint een klein winkeltje, waar ze de ambachtelijke producten verkoopt die haar man Gerjhan zelf met liefde maakt op de boerderij. Al snel kent heel Nederland de Zuivelhoeve producten. Inmiddels zijn onze onmeunig lekkere zuivelproducten in alle supermarkten te krijgen en zijn onze Zuivelhoeve winkels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Niet voor niets maken wij dan al zo lang met trots de lekkerste zuivelproducten. Alles met aandacht voor dier, mens en milieu. In onze onmeunig lekkere zuivelproducten gebruiken we 100% weidemelk en alleen de beste ingrediënten. Deze verse volle melk is afkomstig van koeien die ten minste 120 dagen per jaar minstens 6 uur per dag in de wei lopen. Een blije koe geeft de lekkerste melk en dat proef je!

Boeren vanilla Vla-la!

Onze stevige vanille vla is al een ware traktatie, maar onze vla-la! maakt je toetje extra speciaal. Een lekkere portie van onze boer’n vanillevla met koekjes of choco & karamel. Een verwenmomentje voor jezelf, dat is echt genieten.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons zuivel assortiment? Neem een kijkje op onze webshop of laat je adviseren bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel. Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.