Filters tonen

Borrel

75 resultaten

|
Sorteer op:

Borrel

Een lekker hapje is natuurlijk een onmisbaar element tijdens een gezellige borrel. Lekker borrelen met heerlijke borrelhapjes is voor velen een groot genot. Welke invulling je aan deze hapjes geeft dat is natuurlijk helemaal aan jou. Laat je inspireren door de lekkerste Zuivelhoeve hapjes voor bij de borrel!

Hapjes voor bij de borrel

Zoals gezegd is de definitie van borrelen voor heel veel mensen verschillend. De een zet een hele plank in elkaar terwijl de ander helemaal content is met wat blokjes kaas, een schaaltje nootjes en een bijpassende dip. Van een aantal losse borrelhapjes kan je al heel veel lekkers maken. Zet bijvoorbeeld eens een schaaltje Griekse olijven met pesto op de borreltafel, en vul het geheel wat aan met de lekkerste zeezout chips, pinda’s met provençaalse kruiden en een goed glas wijn. Een heerlijke combinatie!

Ligt jouw voorkeur toch bij de iets meer uitgebreide borrel? Ook daar hebben we bij Zuivelhoeve meer dan genoeg producten voor beschikbaar. Vul het geheel aan met bijvoorbeeld een Spaanse fuet en een lekker blokje kaas. Maak het nog groter door er ook een stukje brie en wat toastjes bij te leggen. Hiermee maakte de borrel helemaal compleet.

Borrel plank

Geen zin om zelf in de keuken te staan? Dan hebben we bij Zuivelhoeve ook altijd nog de kant en klare borrelplank. Hierbij kan je kiezen uit een vooraf samengestelde of zelf samengestelde borrel plank boordevol met de lekkerste Zuivelhoeve producten voor bij de borrel. Je ontvangt de producten in op maat gemaakte bakjes inclusief deksels zodat je het makkelijk kunt bewaren. Hierdoor hoef je de bakjes alleen nog maar op tafel te zetten en te genieten!

Borrelbox

Naast de lekkere planken hebben we bij Zuivelhoeve ook de kant en klare borrel boxen. Deze lekkere borrelboxen bevatten alles wat je nodig hebt voor een gezellige borrel. Met keuze uit 10 verschillende soorten is er voor ieder wat wils. Zo heb jij een heerlijke avond zonder dat je veel tijd kwijt bent aan het doen van inkopen en bereiden van een lekkere borrel plank.

Borrel cadeau

Zo’n heerlijk borrelmoment is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook perfect om aan anderen cadeau te geven. Verras iemand met een heerlijk borrelpakket. Zelfs op afstand is het mogelijk om je geliefde met een borrel te verwennen. Kies je favoriete brievenbus pakketje uit en stuur het op naar de persoon in kwestie. Succes gegarandeerd!