Filters tonen

Eieren

2 resultaten

|
Sorteer op:

Eieren

Niet alleen een onmisbaar ingrediënt in de lekkerste gerechten, maar ook opzichzelfstaand een heerlijke en zelfs ook voedzame snack! Hoewel het op het eerste oog niet altijd zo lijkt, zitten er grote verschillen in soorten eieren. Denk hierbij niet alleen aan de kleur, maar zeker ook aan de grootte en de blijheid van de kip

Verse eieren

De verse eieren van Zuivelhoeve zijn vanzelfsprekend niet zomaar eieren, het zijn namelijk de lekkerste en meest verse eieren. Onze leverancier maakt het voer voor de kippen zelf. Hiervoor gebruikt hij tarwe en mais uit de regio. Deze worden eerst gemalen en aangezuurd zodat dit een yakult effect geeft op de kip. Dit houdt in dat er goede bacteriën ontstaan die een bijdrage leveren aan de goede werking van het immuunsysteem van de kip. Hierdoor wordt de smaak van het ei extra lekker!

Doos eieren

De verpakking van de Zuivelhoeve eieren is zoals verwacht in de vorm van een eierdoosje. Dit doen we omdat dit de kans op het breken van de eieren enorm verkleint. Wel adviseren we je om nog steeds erg voorzichtig met dit heerlijke product om te gaan. Met alleen een eierdoosje is de kans op overleven voor de eitjes namelijk niet mega groot.

Verwerken van Eieren

Een gekookt of gebakken eitje is vaak al mega lekker, maar ook in heel veel recepten zijn deze toppers een aanvulling die zeer welkom is. We hebben onze favoriete recepten voor je op een rijtje gezet:

Natuurlijk hebben we nog veel meer lekkere ideeën met onze eigen eitjes. Bekijk al onze lekkere recepten hier, op onze website!

Jouw lokale Zuivelhoeve

We hebben al heel wat over onze eigen eieren genoemd, maar dat is nog lang niet alles. Voor alle informatie nodigen we jou heel graag uit in een van onze winkels. Hier staan onze ondernemers altijd voor je klaar om je te helpen en adviseren met het vinden van de lekkerste Spaanse tapas