Filters tonen

Cuore di Mandorla

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Cuore di Mandorla

Deze overheerlijke Cuore di Mandorla komen van oorsprong uit Italië. In Terracina, begin jaren 60, werd het recept voor dit koekje bedacht. Hierbij worden de amandelen fijngemalen tot amandelmeel en gemengd met maiszetmeel en honing. Dit koekje wordt vervolgens langzaam gebakken in de oven om zoveel mogelijk smaak te behouden. De koekjes zijn knapperig van buiten en luchtig van binnen. Daarnaast zijn er ook verschillende smaken zoals amarena, limoen of natuurlijk de klassieke smaak. Zo is de amarena afgewerkt met een kers en de limoen of klassieke smaak met amandelsnippers.

Italiaanse zoetwaren

Italianen staan natuurlijk bekend om hun lekkere keuken. Ze zijn ook erg goed in het maken van zoetwaren. De geweldige amandelkoeken uit Italië zijn geheel vrij van GMO’s en gehydroliseerde vetten. Deze amandelkoeken zijn glutenvrij, maar wel geproduceerd in een glutenhoudende omgeving.

Italiaanse amandelkoekjes zijn erg lekker om te serveren bij de koffie, maar ook leuk om weg te geven. Zo houd je ook nog variatie in je cadeau! Door de leuke kleuren van de koeken en de kersen of stukjes pistache noot, maak je je cadeau net wat gezelliger. Wist je dat de naam Cuore di Mandorla een Italiaanse term is voor amandelhart?

Amandelkoekjes

Amandelkoekjes zijn luchtig van structuur, maar toch een knapperige buitenkant. Dit komt doordat de koekjes langzaam gebakken worden. Ze zijn dus ideaal voor als er visite komt. Door de vele smaken is er voor iedereen wel een koekje die passend is. Een echte delicatesse!

Het is ook super leuk om een cadeau te maken met als thema Italië en de Cuore di Mandorla hieraan toe te voegen. Dan zijn er een hele boel producten in ons assortiment die je in het cadeau kan doen. Zo hebben we ook al een cadeau samengesteld die als thema Italië heeft.

Zuivelhoeve

Bij ons kan je de originele Cuore di Mandorla koekjes bestellen. Deze worden gemaakt door de Italianen. Wij hebben deze lekkernijen ook in onze pakketten verwerkt, omdat wij weten dat dit altijd in de smaak valt. Ben jij ook zo benieuwd hoe ze smaken? Ga dan voor de mix en proef al onze geweldige smaken. Wil je zo lang mogelijk van je Cuore di Mandorla genieten? Het bewaren van deze amandelkoekjes doe je dan in een koele, droge en donkere ruimte zoals een keukenla.