Filters tonen

Borrelbox Utrecht

12 resultaten

|
Sorteer op:

Ken je de borrelplekken van Neude en de Oudegracht inmiddels op je duimpje en begint dit wat te vervelen? Haal de gezelligheid in huis met een borrelbox uit Utrecht van de Zuivelhoeve. Een borrelbox uit Utrecht brengt je in bourgondische sferen, zonder dat je daarvoor je huis hoeft te verlaten. Elke borrelbox in Utrecht is namelijk naar jouw thuisadres te versturen, wat het gemak van elk pakket met lekkernijen nog maar eens onderstreept.

Het aangename van de borrelbox in Utrecht is dat er dusdanig veel variatie aangebracht is in onze selectie, dat je zelf beslist of worst, kaas of nootjes de overhand nemen in de box die je straks ontvangt uit handen van de koerier. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een borrelbox in Utrecht? De Zuivelhoeve vertelt je er graag meer over op deze pagina.

Borrelplank Utrecht

De borrelplank uit Utrecht van de Zuivelhoeve leent zich voor verschillende feestelijke aangelegenheden. Ben je bezig met het plannen van een babyshower voor je beste vriendin en wil je voorkomen dat ze verrast wordt met een dertien-in-een-dozijn middag? Bestel dan een borrelbox in onze webshop. Met een borrelplank uit Utrecht bezorg jij je vriendin een dag die zij nooit zal vergeten en bovendien zorgt het voor een leuke binnenkomer zodra iedereen de woonkamer binnenstapt.

De borrelplank uit Utrecht komt eveneens goed tot zijn recht als je een gezellig avondje door wilt zakken met je geliefde. Liefde gaat tenslotte niet voor niets door de maag! Stal de lekkernijen uit de borrelbox uit op een mooie serveerplank, hef het glas op een gezellige avond en laat alles je goed smaken.

Borrelbox Utrecht van de Zuivelhoeve

De samenstelling van elke borrelbox uit Utrecht varieert dusdanig, dat iedere box gekenmerkt wordt door een andere smaakbeleving. Heb je een voorliefde voor diverse kazen en krijg je er nooit genoeg van? Zoek dan een box uit waar deze producten overheersen. Maar ook als je meer gebaat bent bij worst, vegetarische snacks of nootjes, heeft de Zuivelhoeve genoeg voor jou in petto. Neus gerust wat rond in onze webshop en maak een weloverwogen keuze. Foute beslissingen bestaan niet bij de Zuivelhoeve!

Borrelplank bestellen Utrecht

Kom je een borrelplank bestellen in Utrecht bij de Zuivelhoeve? Bij ons heb je de keuze om jouw borrelbox te laten bezorgen op een adres naar keuze, maar gezellig langskomen bij onze winkel aan de Lijnmarkt 20 mag ook. Geef jouw voorkeur op wanneer je de borrelbox wenst op te halen en wij zorgen ervoor dat hij tijdig in gereedheid gemaakt wordt. Elke borrelbox wordt met zorg samengesteld door onze medewerkers, die veel kennis hebben over de producten waarmee we werken. We werken louter met kwaliteitsproducten en dat proef je terug!