Filters tonen

Geslaagd brievenbuscadeau

10 resultaten

|
Sorteer op:

Geslaagd brievenbuscadeau

Mei is al jaren de maand waarin schoolverlaters zitting nemen in de gymzaal van hun middelbare en examen afleggen. En als de examens naar tevredenheid zijn afgelegd, is het tijd om de vlag uit te hangen. Het geslaagd brievenbuscadeau is een mooi presentje waarmee je de gevierde persoon in het zonnetje kan zetten. Het geslaagd brievenbuscadeau past precies door de gleuf van de voordeur van de ontvanger, waardoor er geen speciale koerier voor hoeft langs te komen. Daarmee houden we de kosten van het geslaagd brievenbuscadeau laag, waardoor het leuk blijft!

Het geslaagd brievenbuscadeau geeft je de gelegenheid om stil te staan bij het einde van de schoolperiode en het begin van een lange zomervakantie. Doordat de postbode zorg draagt voor de bezorging van het geslaagd brievenbuscadeau, hoef je de afstand niet per se zelf te overbruggen. Vind hier je ideale pakket!

Wanneer een brievenbus cadeau geslaagd?

Het brievenbus cadeau voor iemand die geslaagd is, leent zich om gegeven te worden op verschillende momenten. VMBO-, HAVO-, VWO- of Gymnasium examenkandidaten die de periode succesvol doorstaan hebben worden vaak verblijd met het geslaagd brievenbuscadeau van de Zuivelhoeve. Zodra ze het bevestigende telefoontje (of het uitblijven daarvan) ontvangen hebben, stuur je een brievenbus cadeau op naar de geslaagde.

Maar natuurlijk slaag je in je leven niet alleen voor de middelbare. Het afsluiten van het MBO, HBO of de Universiteit is ook een reden om een geslaagd brievenbuscadeau te overhandigen. Verstuur het pakket vlak nadat het heugelijke nieuws binnen is of doe het vlak voor de diplomering. Het auto- of motorrijbewijs, de inburgeringscursus of het zwemdiploma zijn andere aanleidingen om een brievenbus cadeau voor een geslaagde te bestellen bij de Zuivelhoeve.

Onze favorieten voor geslaagden

De Zuivelhoeve heeft in de loop der jaren wat varianten verzameld in het assortiment. Om te voorkomen dat we alle pakketten moeten passeren, beperken we ons tot een drietal. Zo bevat ‘Borrelgenot’ een mooie combinatie tussen crispy nootjes, een heerlijke kruidige worst en een kaasje toe. Een pakket dat tot de nok toe gevuld is, is ‘een brievenbus borrel’. Deze doos zit vol met pindarotsjes, droge worst, kaasbolletjes en een zoet stuk vijgenbrood. En de rest van het pakket? Die mag je mooi zelf ontdekken! Tot slot is het ‘Italiaans brievenbuspakket’ er voor de echte liefhebber van het land van de laars. In dit pakket maken nougat, Italiaanse ‘Reggiano’ en fuet de dienst uit!

Geslaagd brievenbuscadeau kopen?

Wil jij een brievenbuscadeau kopen voor een geslaagde die dicht bij je staat? Laat dat maar over aan de Zuivelhoeve, de specialist op het gebied van kazen, noten, worsten en aanverwante delicatessen! Wij faciliteren altijd snelle levering, zodat de geslaagde nooit lang hoeft te wachten op een verrassing!