Filters tonen

Cadeaupakket bedankt

25 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaupakket bedankt

Je gevoel van dankbaarheid overdragen op iemand die wat voor jou betekend heeft, zonder daarbij te overdrijven. Het cadeaupakket om bedankt te zeggen van de Zuivelhoeve is daar de ultieme oplossing voor. Dit bedankt cadeaupakket wordt verpakt in een luxueuze doos. Daarbij maakt de opdruk ‘proef & geniet’ meteen duidelijk wat de ontvanger mag doen na zijn hulp aan jou. Geen moeilijke opgave!

Het bedankt cadeaupakket is geschikt om te geven aan wie dan ook. Of het nu gaat om een collega, kameraad, buurvrouw, oom of nicht: van dit pakket kan iedereen smullen! Ook heerlijk om te delen met de rest van de huisgenoten! Bekijk elk cadeaupakket om bedankt te zeggen goed en maak een keuze!

Wanneer geef je een bedankt pakket?

Er zijn ontelbaar veel situaties te bedenken wanneer een bedankt pakket van de Zuivelhoeve een gebaar is en bedankt pakket. Haast en spoed zorgen ervoor dat we in Nederland nog weleens voorbij willen gaan aan mooie momenten En juist daarom is het goed om stil te staan bij de daad van een ander!

Heb je een beroep gedaan op de hulp van een handige (schoon)vader tijdens je verhuizing? Of heeft iemand je uit het slop gehaald toen je in de put zat? Spreek je blijk van waardering uit met een bedankt cadeaupakket van de Zuivelhoeve. Het pakket zit boordevol met lekkernijen en de variëteit ervan maakt elke combinatie tot een unieke samenstelling. Andere voorbeelden van momenten waarop het bedankt pakket tot zijn recht komt zijn:

  • Een buurman heeft je geholpen met het op orde maken van de tuin
  • Je moeder past al jaren op je zoon of dochter als je gaat sporten
  • Een vriend heeft je op een baan gewezen waar je voor bent aangenomen
  • Je oom heeft je geholpen met het doen van je administratie

Wat zit er zoal in een bedankt cadeau pakket?

De Zuivelhoeve heeft maar liefst 27 varianten van het bedankt cadeau pakket in het assortiment opgenomen. Onmogelijk is het daarom om alle delicatessen langs te gaan. De Zuivelhoeve beperkt zich hieronder tot een selectie van drie!

  • Kaasbolletjes: kaas… de Zuivelhoeve winkels liggen er vol mee! Maar de kaasbolletjes kende je mogelijk nog niet. Deze knapperige bolletjes zijn rond en bevatten gesmolten kaas aan de bovenzijde. Pak de schaaltjes er maar bij!
  • Pindarotsen: de pindarotsjes maken ook deel uit van de pakketten. De chocolade coating is soms van witte chocolade gemaakt en soms van donkere chocolade!
  • Worsten: ook de worsten hebben een mooi plekje in de verschillende dozen gekregen. Van Franse varianten tot turfgerookte soorten en van mini fuetjes tot boer’n metworst: er is een wereld te kiezen.

Koop je pakket bij de Zuivelhoeve!

Heb je een mooi pakket gezien? Kom hem bestellen bij de Zuivelhoeve! Onze pakketten zijn als standaardvariant te koop, maar indien gewenst kun je er ook zelf één samenstellen in één van onze vestigingen!