Filters tonen

Cadeau Abraham brievenbus

10 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeau abraham brievenbus

Ben je op zoek naar een Abraham brievenbus cadeau voor iemand die binnenkort 50 jaar wordt? Zoek dan niet verder, want bij de Zuivelhoeve hebben we de lekkerste brievenbus borrelcadeaus om een Abraham te verrassen! 50 is immers het ultieme kroonjaar om alles uit de kast te trekken voor een goed onvergetelijk feestje, dus zet de jarige daarom op deze bijzondere dag extra in het zonnetje met een cadeau Abraham door de brievenbus van de Zuivelhoeve.

Ode aan oud

Zoals ze wel eens zeggen, hoe ouder de kaas, hoe beter! En net zoals onze O’lde Zuivelhoeve echt de tijd heeft gehad om rijk, pittig en vol van smaak te worden, zo heeft de jarige de nodige tijd gehad om te groeien en zichzelf te zijn. Daarom is een brievenbuscadeau met een heerlijk stukje oude kaas een origineel en passend presentje! 50 jaar is voor sommigen namelijk een best confronterende leeftijd, des te meer reden om hem een hart onder de riem te steken met deze geruststellende boodschap a.d.h.v. een cadeau brievenbus Abraham. Verras de jarige daarom bijvoorbeeld met ons Van alles wat brievenbuspakket, gevuld met een heerlijk stukje oude kaas, mini fuets, torrone cake, chocoladetruffels, cranberrymix, en Soy bean craxs.

Houdt de ontvanger toch meer van een jonge kaas? Doe dan onze brievenbus borrel cadeau! Dit pakket bevat een notenmix, pindarotsjes, droge worst, mini cuores, kaasbolletjes, vijgenbrood en het allerbelangrijkst: een stukje jonge kaas. Want je bent tenslotte wat je eet, toch..?

Brievenbus cadeau 50 jaar man: praktisch plezier

Naast dat een Abraham brievenbuscadeau een erg smakelijk presentje is, is het ook nog eens een heel handig cadeau. Met haar compacte formaat past dit cadeau namelijk precies door de brievenbus: ideaal als je een Abraham op afstand wil feliciteren met deze bijzondere verjaardag, bijvoorbeeld omdat je in het buitenland woont, of op kamers aan de andere kant van Nederland. En omdat de ontvanger niet per se thuis hoeft te zijn op het moment van bezorgen, is de verrassing alleen maar groter als er opeens een cadeautje op de deurmat ligt.

Cadeau Abraham brievenbus bestellen

Heb jij een passend brievenbus cadeau kunnen vinden voor Abraham? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen via onze website. Zijn er speciale wensen of wil jij zelf een pakket voor de jarige samenstellen? Kom dan langs in een van onze Zuivelhoeve winkels. Ons personeel staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee!