Filters tonen

Borrelhapjes

82 resultaten

|
Sorteer op:

Voor de lekkerste borrelhapjes ben je bij Zuivelhoeve aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment, maar ook nog eens veel kennis over de beste combinaties. Of je het nu hebt over kant-en-klare borrelplanken, nootjes, zelf gemaakte borrel hapjes of de bijpassende wijnen. Bij Zuivelhoeve kan je voor alles terecht en zit je dus helemaal op de goede plek!

Lekkere borrelhapjes

Wat nou een lekker borrelhapje is, is natuurlijk voor iedereen anders. Zelfs in het geval van een simpel blokje kaas heeft iedereen zo zijn persoonlijke voorkeuren. Kies je voor een Noord-Hollandse kaas, boerenkaas, kruidenkaas of maak je graag een uitstapje naar een bijzondere buitenlandse kaas? Kies jouw favoriet en leg de plank vol met lekkere borrelhapjes.

Borrelhapjes combineren

Naast de losse borrelhapjes is het natuurlijk ook nog belangrijk dat de combinaties die je met je borrelhapje maakt een beetje in balans zijn. Leg naast de blokjes kaas een lekkere worst neer. Ook hiervoor geldt weer dat je je eigen keuze kan maken. Ga je voor een Franse worst, een Spaanse fuet of hou je het graag lekker Nederlands en leg je een Twentse boer’n metworst op de plank? Verder is een dip natuurlijk ook een onmisbaar borrelhapje. Lekker om met een kaasje of toastje in te dippen. Neem een kijkje in onze winkels voor al onze verse dips en maak de lekkerste combinaties!

Klein borrelhapje

Lekkere borrelhapjes hoeven lang niet altijd groots te zijn. Soms is een klein schaaltje bij een glaasje wijn al meer dan genoeg om lekker te kunnen genieten. Een goed voorbeeld voor zo’n heerlijk klein borrelhapje zijn de Zuivelhoeve noten. Een goed gevuld schaaltje in combinatie met een lekker glas wijn is alles wat je nodig hebt. Het assortiment van Zuivelhoeve bevat niet alleen de populairste noten, maar ook de exclusievere soorten zijn er verkrijgbaar. Heb je geen zin om te kiezen? Zet dan een schaaltje meteen van de notenmixen op tafel en geniet!

Borrelhapjes bestellen

Naast de optie dat je zelf de keuken in duikt om een goedgevulde borrelplank te maken is er nog altijd ook de optie om een compleet gevulde plank bij Zuivelhoeve te bestellen. Hierbij hoef je niet bang te zijn dat er borrelhapjes die niet naar jouw smaak zijn op liggen, want je kan de plank helemaal zelf samenstellen. Bestel jouw borrelhapjes snel en gemakkelijk via onze website, dan zullen de medewerkers van jouw lokale Zuivelhoeve er voor zorgen dat jij een borrelplank vol met jouw favoriete borrelhapjes kan afhalen in jouw dichtstbijzijnde winkel!