Filters tonen

Borrelhapjes

57 resultaten

|
Sorteer op:

Op zoek naar lekkere borrelhapjes? Dan ben je bij Zuivelhoeve aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan lekkere hapjes voor bij de borrel. Of je nu een verjaardag, bedrijfsborrel of een spontaan feestje hebt, wij hebben voor elke gelegenheid de lekkerste hapjes! Ook hebben wij kant-en-klare borrelplanken en kun je bij ons zelf je borrelplank samenstellen.

Kaas

Kaas is het meest populaire borrelhapje in Nederland. Een blokje kaas met een dip valt bij iedereen in de smaak. Ga je voor Noord-Hollandse kaas, boerenkaas, geitenkaas, buitenlandse kaas of een bijzondere kruidenkaas? Wat je ook kiest, wij hebben de lekkerste kazen en snijden deze graag voor je.

Worst

Droge worst is onmisbaar op de borrelplank en is een favoriet borrelhapje op verjaardagen. Bij Zuivelhoeve hebben we verschillende soorten worst uit diverse landen, allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Ga je voor een Franse worst, een Spaanse fuet of kies je toch liever voor een Twentse boer’n metworst? Wij hebben veel verschillende smaken in ons assortiment. Laat je eens verrassen door onze Franse worst met walnoot of geniet van een heerlijke turfgerookte Friese worst.

Noten

De noten in ons assortiment bestaan niet alleen uit de meest bekende en populaire noten, maar ook uit enkele exclusievere soorten. In onze Zuivelhoeve winkels worden de noten dagelijks vers gebrand. Dit geeft een overheerlijke geur en door het toevoegen van eigen kruiden ontstaat er een onderscheidend product. Onze noten worden gebrand in de olie van de noot zelf, op deze manier blijven de voedingsstoffen beter in de noot bewaard en komt de smaak beter tot zijn recht. Naast vers gebrande noten naturel, zouten wij de noten zelf of kruiden wij de noten met heerlijke specerij combinaties.

Kleine borrelhapjes

Naast kaas, worst en noten hebben we natuurlijk nog veel meer borrelhapjes. Lekkere borrelhapjes als gevulde sweet peppers, verschillende soorten olijven, Heks’nkaas en andere dips behoren natuurlijk ook tot ons assortiment. Neem een kijkje in één van onze winkels of op onze webshop en laat je verrassen!

Borrelhapjes bestellen

Via onze webshop kun je gemakkelijk je eigen borrelplank vullen met jouw favoriete borrelhapjes. De medewerkers van jouw lokale Zuivelhoeve maken je borrelhapjes voor je klaar. De borrelhapjes worden per soort in handige afsluitbare bakjes klaargezet. Je krijgt van ons een houten borrelplank te leen, dus je hoeft alleen nog maar je bestelling op te halen in de winkel en deze op tafel te zetten. Gemakkelijker kan toch niet?

Jouw lokale Zuivelhoeve

Bestel de borrelhapjes voor jouw feestje gemakkelijk via onze website. Kun je geen keuze maken? Breng een bezoekje aan de dichtstbijzijnde winkel. Onze ondernemers helpen je graag om de lekkerste borrelhapjes te vinden.