Filters tonen

Borrelbox Amsterdam

10 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelbox Amsterdam

Verras iemand met een heerlijke Borrelbox uit Amsterdam: dé kaashoofdstad van de wereld. Met vier winkels in de hoofdstad – Maasstraat, Buitenveldert, Elandsgracht en Utrechtsestraat – weten wij als geen ander mensen te verrassen met onze unieke specialiteiten.

De Hollandse kaas gaat meestal op de boterham, maar in een borrelbox is deze ook zeker geschikt. De box wordt zo samengesteld, dat elk product perfect aansluit op de kaas die wordt gekozen. Met een diep & ambachtelijk assortiment vinden wij voor elk kaasje het perfecte worstje of nootje. Ontdek de vele varianten en vind de perfecte match voor hem of haar.

Bestel een borrelplank in Amsterdam

Borrel er meteen op los met een versbereide borrelplank uit Amsterdam.

Wij nemen jou het snijden en samenstellen geheel uit handen. Het enige wat jij moet doen, is kiezen wat jij lekker vindt en bepalen welke dag je dit wilt ophalen. Deze borrelplank kun je gemakkelijk in onze webshop samenstellen. Op de dag van de borrel snijden wij alles vers.

Wat is er nu zo speciaal aan een borrelbox uit Amsterdam?

Een borrelbox krijgen is altijd leuk. Maar een Zuivelhoeve borrelbox uit Amsterdam is nog wel een standje specialer. Als echte kaasspecialisten stoppen wij naast de kwaliteitsproducten ook veel kennis & kunde in deze boxen. Met liefde voor het vak maken we het pakket ook helemaal af. Het resultaat? Duizenden blije gezichten en klanten!

Zuivelhoeve

Kies je voor een borrelbox uit Amsterdam, dan kies je voor Zuivelhoeve. Zuivelhoeve is een Twents bedrijf met een liefde voor goed eten. Elke dag zorgen wij ervoor dat goed eten bereikbaar is voor allen.

Wil je liever bestellen op een andere locatie? Bekijk dan onderstaande pagina’s:

Borrelbox Alkmaar

Borrelbox Den Bosch

Borrelbox Zwolle

Borrelbox Utrecht