Filters tonen

Chocolade rozijnen

4 resultaten

|
Sorteer op:

Chocolade rozijnen

Onze chocolade rozijnen zijn gemaakt met yoghurt en witte, pure of melk chocola. Dit is een heerlijk laagje chocola om de jumbo rozijnen heen. De rozijnen die we hier voor gebruiken zijn blauwe rozijnen, want die hebben de lekkere zoete smaak. Dit is bijvoorbeeld een lekkere vervanging voor noten op de borrelplank. Voor de echte zoetkouwer is dit een goede combinatie, dat komt door de rijke smaak van chocola en de zoete smaak van rozijnen. Zo zijn rozijnen met chocola ook niet meer weg te denken. Wij bieden de choco rozijnen puur, wit, melk en gemengd aan. Perfect bij de koffie en thee of als tussendoortje!

Zuivelhoeve choco rozijnen

Onze choco rozijnen zijn van hoge kwaliteit. We gebruiken de beste rozijnen die gemaakt zijn met de lekkerste chocola. Zo is er een perfecte balans tussen de natuurlijke zoetheid en de smaak van chocola. En daarom is dit genieten van een lekker zoet tussendoortje. Als je opzoek bent naar een lekkere traktatie dan hoef je niet meer verder te zoeken. Geef onze rozijnen met chocola weg om een zoetliefhebber in het zonnetje te zetten. Wij weten dat dit gegarandeerd een succes zal zijn!

Leuke tips

Choco rozijnen zijn natuurlijk erg lekker uit zichzelf, maar het is ook erg lekker om als topping toe te voegen aan je ijs- en dessertgerechten. Probeer eens de rozijnen met chocola over vanille-ijs of gebruik ze als garnering over taarten en cakes.

Het is ook erg leuk om weg te geven. Je kan namelijk een leuk en gevarieerd cadeau samenstellen met wat zoets en hartigs in het pakket. Zo proberen wij altijd van alles wat in een pakket te doen. Dan weet je namelijk zeker dat je voor iedereen wat lekkers hebt in het pakket. Onze choco rozijnen vallen altijd erg goed in de smaak. Wij weten zeker dat je er iemand blij mee kan maken!

Hou je van zoet?

Wij weten dat er ook liefhebbers zijn die graag zoet eten. Voor hun hebben we al een geweldige borrelplank gemaakt die alleen maar zoetwaren bevat en onze lekkere choco rozijnen. Dit is echt een aanrader voor de zoeteters onder ons. Heb jij dit al weleens geprobeerd? Het is namelijk super ideaal dat wij al het werk voor je doen, zo hoef jij het alleen nog te bestellen en ophalen!