Filters tonen

Kaas accessoires

8 resultaten

|
Sorteer op:

Kaas om echt van te genieten zoals het hoort te zijn. Deze kaasaccessoires maken jouw kaasbeleving nóg beter.

Fondues

De Boska fonduesets komen in twee prachtige kleuren: wit en zwart. In de witte set kun je één liter kaas omsmelten. Met de eenvoudige fonduebrander kun je dit doormiddel van een vloeibare brandstof overal gebruiken, maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken op het gasfornuis.  Het eikenhouten plateau maakt dit ook nog eens een smakelijk design.
De zwarte fondueset is iets groter. Hier past ruim 2 liter kaas in, wat ongeveer 1,5 kilo kaasfondue is. Hetzelfde innovatieve brandstof systeem maakt dit product tot iets wat je overal kan gebruiken.
Dus: wijn, stokbrood, jouw lievelingsgroenten en… genieten maar!

Kaasschaaf

Elke kaasliefhebber heeft een goede kaasschaaf nodig. Met onze kaasschaaf snijd je soepel en gemakkelijk de lekkerste plakken kaas van jouw favoriete kazen zonder deze te beschadigen. Deze kunnen tevens ook gemakkelijk in de vaatwasser. Ga je op reis of wil je een kaaslover een presentje geven? Dan is onze mini kaasschaaf ook een fantastisch product. Natuurlijk ook perfect voor kleinere kaasjes op de kaasplank.

Cheese Baker

Gebakken Camembert is een heerlijke lekkernij. De Camembert Gaslonde past perfect in dit mooie Boska Cheese Baker ovenschaaltje. Een paar uur laten bakken en serveren met cranberry saus et tada: een heerlijke lekkernij. Ook handig: het is vaatwasser, magnetron en ovenbestendig. Een ijzersterke kwaliteit waar je nog jaren mee vooruit kan.

Raclette

Raclette is een Zwitserse manier van kaas serveren. Door een stukje geschraapte kaas in een raclette op te warmen, kun je deze heerlijk verdelen over aardappels, augurken, spekjes, champignons en nog vele anderen. De Boska Raclette set is makkelijk in te klappen en kan verwarmd worden door 3 waxinelichtjes. Perfect voor in het park of op het dakterras. Ook kun je hier makkelijk pannenkoeken en omeletten mee voorbereiden.

Kaaskruller

Maak de Finishing Touch helemaal af met de Kaaskruller. Door de vijf pinnetjes in het plateau staat de kaas goed vast. Daarna is het een kwestie van draaien en de perfecte kaaskrullen komen tevoorschijn. Heerlijk voor over een Italiaanse pasta of salade. Meer van de zoete hap? Ook chocola kun je hier goed mee afsnijden.