Filters tonen

Weekendtassen

4 resultaten

|
Sorteer op:

Met een weekendtas ben je in 1 klik direct klaar voor het weekend. Geef hem cadeau aan je collega, buurvrouw, vriend(in) of gewoon jezelf! Zo begin je altijd lekker aan het weekend.

Een verassing voor iedereen

Een weekendtas wordt zelf door de lokale ondernemer samengesteld. Daardoor is geen tas hetzelfde.
Aan alles wordt gedacht: iets voor de zoetekauw, iets voor de savory snacker & natuurlijk een product dat ons als Zuivelhoeve zo kenbaar maakt. Met een knipoog naar het seizoen wordt er ook vaak gespeeld met echte seizoensproducten.

Ben je een daredevil? Dan is het extra leuk om een weekendtas te bestellen en je te laten verassen door de inhoud. Wil je liever weten waar je aan toe bent? Dan kun je altijd de Instagram of Facebook pagina van jouw winkelier checken. Ook specifieke wensen kun je natuurlijk doorgeven tijdens het bestelproces.

Eigen regie

Heb je toch bepaalde producten die je er graag bij wil hebben? Dan kun je deze natuurlijk los bijbestellen in de webshop. Een combinatie van verassing & eigen wensen maken elk borrelmoment gegarandeerd lekker: met je oude vertrouwde favorieten en nieuwe verassende producten.

Voor elk budget

Onze tassen zijn al te verkrijgen vanaf €10 en gaan tot de €30. Zo kun je op basis van jouw eigen budget een tas op maat vinden. In elke tas wordt natuurlijk evenveel liefde & ambacht gestopt.