Filters tonen

Dag van de Zorg

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Dag van de zorg cadeau

Op 12 mei is het weer zo ver: de dag van de verpleging, tegenwoordig bekend als de dag van de zorg. Deze dag is bedoeld om zorgmedewerkers een warm hart toe te dragen en waardering te tonen.
Terecht, want medewerkers in de zorg werken hard en zeker in deze hectische tijd. Een mooi moment om hier als (zorg)organisatie even bij stil te staan. En hoe kan dat beter dan met een dag van de zorg cadeau pakket van de Zuivelhoeve?

De dag van de zorg, tevens dag van de verpleging wordt al sinds 1974 wereldwijd gevierd op de geboortedag van Florence Nightingale, grondlegster van de moderne verpleging zoals we die nu kennen. Deze dag is dus een bijzonder geefmoment om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Wij helpen je daarom graag met het vinden van het perfecte Dag van de Zorg cadeau voor zorgmedewerkers!

Waarom een dag van de zorg cadeau?

In de afgelopen jaren hebben we allemaal kunnen zien hoe belangrijk de zorgmedewerkers zijn voor onze samenleving. Niet alleen tijdens de pandemie, maar ook in het dagelijks leven zijn zij onmisbaar voor het welzijn van onze maatschappij. Wanneer we zorg nodig hebben, staan ze letterlijk dag en nacht voor ons klaar en dat verdient natuurlijk een bedankje! De Dag van de Zorg is daarom de perfecte gelegenheid om jouw dankbaarheid en waardering te tonen voor al het harde werk en de toewijding dat jouw zorgpersoneel levert. Zeker in deze tijd is een steuntje in de rug voor onze zorghelden wel op zijn plaats.

Dag van de zorg cadeau pakket

Speciaal voor de Dag van de Zorg op 12 mei 2023 heeft de Zuivelhoeve een dag van de zorg cadeau pakket samengesteld, met de allerlekkerste producten om jouw personeel even in de watten te leggen. Het Dag van de zorg cadeau bevat heerlijke traktaties zoals een stukje Fenegriekkaas, chocolade breukplaten, Aikado mix en Cuore di Mandorla. Om te ontspannen na een lange dag, is er tenslotte nog een thee naar keuze inbegrepen.

Dag van de Zorg cadeau bestellen

Verras jouw personeel tijdens de dag van de verpleging met ons Dag van de Zorg cadeau! Voeg het pakket toe aan een offerte via onze website en profiteer van extra services als zakelijke klant. Wij zorgen voor service op maat, persoonlijk contact en snelle levering. Kortom: wij ontzorgen, zodat jij je kunt richten op de zorg!