Filters tonen

Brievenbus Cadeau Verjaardag

10 resultaten

|
Sorteer op:

Brievenbus cadeau verjaardag

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor een verjaardag, maar heb je weinig tijd om te gaan winkelen? Of wil je graag iets verrassends sturen naar iemand die ver weg woont? Dan is een brievenbus cadeau verjaardag de perfecte oplossing! Bij Zuivelhoeve hebben we verschillende opties voor een brievenbuspakket verjaardag gevuld met de lekkerste delicatessen waarmee je gegarandeerd een glimlach op iemands gezicht tovert.

Inspiratieloos?

De keuze wat je wilt geven als een verjaardagscadeau voor een vrouw kan soms lastig wezen. Daarom hebben wij speciaal voor jou al cadeaus samengesteld die erg gewild zijn voor een verjaardag We hebben er al een aantal samengesteld waarvan wij weten dat dit in de smaak valt. Er is bijvoorbeeld een hartig of juist zoet pakket. Zo is er voor iedereen wat wils!

Cadeau brievenbus verjaardag: gemakkelijk en origineel

Een cadeau door de brievenbus sturen heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het erg gemakkelijk. Je hoeft niet naar de winkel te gaan en het pakketje wordt gewoon bij de ontvanger thuisbezorgd. Ten tweede is het een originele verrassing. Veel mensen verwachten een cadeau in de vorm van een fysiek pakketje, maar een brievenbuspakket verjaardag is net even anders en daardoor extra leuk.

Cadeau brievenbus verjaardag: gegarandeerd genieten!

Onze brievenbus cadeaupakketten zijn voorzien van alle borrelklassiekers en komen in verschillende smaken en maten! Met ons brede assortiment is er voor ieder wat wils!

Zo is het Van Alles Wat brievenbuspakket een perfect cadeau voor de jarige die van lekker eten houdt. Dit pakket zit namelijk vol met heerlijke borrelhapjes, zoals een stuk vers gesneden oude kaas, kruidenkaas, macadamiamix, Spaanse fuet, Soy Bean crackers, gekruide pinda’s, chocolade en kaasbolletjes. Zo kan de jarige genieten van een heerlijke borrel met vrienden of familie.

Voor de echte zoetekauw is er het Zoet brievenbuspakket. Dit pakket bevat onder andere Vlaskaas ietszoet, Chocolade pinda’s gemengd, Cuore di Mandorla, Noga Torrone reep & Suikerpinda’s.

Niemand thuis? Geen probleem!

Misschien ken je het wel: je bestelt wat online voor iemand en moet daarom de track-&-trace op de minuut volgen óf degene vragen om thuis te blijven. Gelukkig kan een brievenbuspakketje door alle brievenbussen binnen Nederland. Lekker handig! Mocht je toch liever de controle houden: ook cadeau brievenbus verjaardag pakketten zijn voorzien van een Track&Trace code.

Cadeau brievenbus verjaardag bestellen

Een verjaardagscadeau dat door de brievenbus past bestel je gemakkelijk via onze website. Heb jij speciale wensen of wil je jouw cadeau personaliseren? Kom dan langs in een van onze 71 Zuivelhoeve winkels en ontvang advies op maat.