Filters tonen

Borrelbox Personeel

12 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelbox personeel

In een arbeidsmarkt waarin bedrijven strijden om de handtekening van een kandidaat, wegen secundaire arbeidsvoorwaarden steeds zwaarder voor personeelsleden. Om je van je beste kant te laten zien als werkgever, geef je jouw arbeidskrachten een borrelbox voor personeel cadeau. Een borrelbox voor het personeel is een mooi gebaar op het moment dat het goed gaat met je bedrijf. Maar ook op een willekeurig moment kan een borrelbox voor je personeel als een steuntje in de rug voelen.

Een borrelbox voor personeel heeft een beperkte omvang qua grootte, waardoor werknemers nooit het gevoel krijgen dat je overdrijft. Daarmee houd je dit extraatje leuk voor je personeel en betaalbaar voor je organisatie! Bekijk hier ons assortiment borrelboxen.

Waarom een zakelijke borrelbox?

Doorgaans wordt de periode rondom Kerst gezien als het uitgelezen moment om een zakelijke borrelbox cadeau te doen aan het personeel. Maar waarom zou je gift altijd bewaren voor deze maand? Personeelsleden hebben vaak hoge verwachtingen rondom het Kerstpakket, wat voor een bepaalde vorm van druk kan zorgen op de HR-afdeling. Geef je de zakelijke borrelbox op een willekeurig moment in het jaar, dan is de verrassing groter en de verwachting minder onder je personeelsleden.

Een zakelijke borrelbox zorgt ook voor een gevoel van verbinding onder je personeelsleden. Onderling wordt de waardering naar jou als werkgever uitgesproken, terwijl sommigen de borrelbox zullen oppeuzelen tijdens de vrijdagmiddagborrel.

De borrelbox voor personeel kan ook als een blijk van waardering voelen voor je werknemers. Bedrijfsresultaten gaan vaak gepaard met ups en downs, waardoor werknemers er soms hard aan moeten trekken. Om je werknemers gemotiveerd te houden, kan een zakelijke borrelbox net dat kleine beetje verschil maken.

Personaliseer je personeel borrelbox!

De Zuivelhoeve realiseert zich goed dat de smaken van jouw werknemers onwijs van elkaar kunnen verschillen. Mede daarom bieden we je de mogelijkheid om jouw personeel borrelbox te personaliseren. In de webshop van de Zuivelhoeve beslis je zelf met wat voor lekkernijen je de afzonderlijke vakjes wil vullen. Voor de grotere teams raden we aan om eenmalig een selectie van kazen en worsten te maken. Maar als je team dusdanig klein is, is het extra leuk om de borrelbox samen te stellen op basis van de voorkeuren van je teamleden. Vanzelfsprekend is het geen must om de boxen te personaliseren. De Zuivelhoeve biedt je ook de mogelijkheid om een kant-en-klare borrelbox voor je personeel te bestellen, zodat je er verder geen omkijken naar hebt.

Bestel een borrelbox voor werknemers

Hebben jouw werknemers wel een borrelbox verdiend? De borrelboxen van de Zuivelhoeve zijn online te bestellen, waardoor je niet op pad hoeft voor een cadeautje voor je werknemers. De boxen worden gratis bezorgd als de orderwaarde €35,00 of meer is en worden verzonden vanuit jouw lokale Zuivelhoeve. Bestel vandaag nog een borrelbox voor je personeel en laat je van je beste kant zien als werkgever.