• Verzending vanuit
  lokale winkel
 • Gratis bezorging
  vanaf €35*
 • Veelzijdig
  assortiment
 • Veilig online
  betalen

Aanbod

Één of duizenden pakketten? Privé of zakelijk? Bij de Zuivelhoeve vind je gegarandeerd het perfecte kerstcadeau. Ga voor een klassiek kerstpakket of stel een pakket volledig op maat samen met één van onze specialisten. Dit jaar zijn er daarnaast diverse themapakketten en specials om uit te kiezen. Wil je de ontvanger liever zelf laten kiezen? Dan is een cadeaubon het perfecte cadeau om te geven.

Voor speciale gelegenheden en borrels bieden we versbereide borrelplanken aan. In onze winkel toveren we onze delicatessen om tot een heerlijke borrelplank. Van de lekkerste kazen, worsten en noten tot diverse tapas, toasts en dips. Kies een van onze favoriete borrelplanken of stel zelf je eigen ideale plank samen.

Borrelplanken
Cadeaubonnen
Kerstpakketten
Ontdek Zuivelhoeve Zakelijk

Brochure

Een kerstpakket uitzoeken moet een feest op zich zijn. Ontdek alle mogelijkheden in onze volledig vernieuwde en smaakvolle kerstpakketten brochure en laat u inspireren voor de feestdagen. Vraag nu onze brochure aan!

Kerstbrochure 2023 cover
Aanvragen kerstbrochure

Reviews

Onze beoordeling is met een gemiddelde van een 9,0 is er een om trots op te zijn. Dit cijfer danken we aan de kwaliteit en service die we u als klant verlenen. We vertellen u graag meer over de delicatessen uit onze pakketten en geven u de optie om de pakketten te laten versturen of op te halen in onze meer dan 85 winkels door heel Nederland.

Zuivelhoeve Heerenveen (review)

Een fantastisch bedrijf met servicegerichte medewerkers waar je als klant gezien en gehoord wordt, hier is de klant echt koning.

NHL Leeuwarden voor Zuivelhoeve Heerenveen

Zuivelhoeve Meppel (review)

Het maken en verzenden van pakketten heeft de Zuivelhoeve volledig tot in de puntjes voor ons verzorgd.

Multiselect voor Zuivelhoeve Meppel

Zuivelhoeve Barneveld (review)

Heldere en snelle communicatie, mooie pakketten, bezorging altijd op tijd!

Fontys voor Zuivelhoeve Barneveld

Thema's

Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen voorkeuren. Wij willen dat iedereen kan genieten van een pakket dat aansluit bij zijn of haar wensen. Heeft u een duidelijk smaakprofiel voor ogen? Dan is een themapakket een uitstekende optie. Tevens introduceren we dit jaar diverse nieuwe pakketten zoals een duurzaam kerstpakket en een luxe kerstpakket.