Filters tonen

Cadeaupakketten

46 resultaten

|
Sorteer op:

Wil je een collega een hart onder de riem steken of op zoek naar een leuk cadeau voor je partner? Een cadeaupakket bestellen bij Zuivelhoeve is zo geregeld. De cadeaupakketten van Zuivelhoeve zijn namelijk zowel on- als offline verkrijgbaar, waardoor jij zelf bepaalt wat de makkelijkste manier is om de geschenken in jouw bezit te krijgen!

Zuivelhoeve heeft er doelbewust voor gekozen om niet te werken met een minimale afname, zodat onze cadeaupakketten zowel voor particulieren als voor MKB-bedrijven aantrekkelijk zijn. Neem gerust een kijkje in onze webshop! Alles natuurlijk voor het beste cadeau.

Cadeaupakket kaas en worst

Zuivelhoeve staat al jaren bekend om zijn dagverse producten die met liefde tot stand zijn gekomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cadeaupakket met kaas en worst? Want als het aan ons ligt, is er niks lekkerder dan het krijgen van een heerlijk stukje Hollandse kaas van de baas! Zuivelhoeve heeft door het hele land samenwerkingen met kaasboeren, die dagelijks alles in het werk stellen om kaas te produceren van uitmuntende kwaliteit.

Is jouw bedrijf gesitueerd in de regio en wil je een knipoog maken naar de oorsprong van de onderneming? Voeg dan Drentse, Twentse of Groningse metworst toe aan je cadeaupakket met kaas en worst. Smullen maar!

Cadeaupakket samenstellen

Zelf een cadeaupakket samenstellen behoort ook tot onze mogelijkheden in onze online en fysieke winkels. Het is namelijk goed mogelijk dat jouw werknemers een sterke voorkeur hebben voor bepaalde producten, terwijl ze andere snacks liever links laten liggen.

De één wordt erg vrolijk van een pakket met rijstcrackers en chocolade, terwijl de ander liever een cadeaupakket laat samenstellen met olijven en cashewnoten. De keuze is reuze! Of je de pakketten uiteindelijk online samenstelt of in één van onze winkels, dat is volledig aan jou!

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel

Vind je het prettiger om de cadeaupakketten eerst met je eigen ogen te aanschouwen voordat je een bestelling plaatst? Zuivelhoeve heeft zo’n 70 winkels verspreid door heel Nederland waar een kundig team aan specialisten jou kunnen helpen bij het uitzoeken van een passend relatiegeschenk. Voel je er uiteindelijk meer voor om jouw personeel zelf wat uit te laten kiezen? Stel ze dan een cadeaubon ter beschikking. Zo weet je zeker dat je werknemers straks iets te knabbelen hebben waar ze écht blij van worden!