Filters tonen

Borrelplank afscheid collega

11 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank afscheid collega

Vroeger was het vrij gangbaar om jaren trouw te blijven aan je werkgever, maar in de banenmarkt wordt er steeds vaker geswitcht van job. Met een borrelplank voor het afscheid van een collega zet je de vertrekkende medewerker op een ludieke manier in het zonnetje. Een borrelplank voor het afscheid van een collega ligt vol met lekkernijen, die zowel in gezelschap van collega’s als familie gegeten kan worden.

Zijn de vrijmibo’s van jullie bedrijf legendarisch? Gebruik dit gezellige moment dan om de borrelplank voor het afscheid van een collega op dat moment te overhandigen. Extra gezellig met een borrel in de hand! Bekijk hier ons assortiment.

Waarom geef je een afscheidscadeau?

Het afscheidscadeau is een mooie manier om de afzwaaiende medewerker te bedanken voor zijn of haar inzet tijdens het dienstverband. Als werkgever laat je je van je beste kant zien en daarnaast draag je zo samen zorg voor een passend afscheid. Door een borrelplank voor het afscheid van een collega te geven, verlaat iemand het bedrijf met een goed gevoel. Daardoor zal je voormalig werknemer met geen kwaad woord reppen over je bedrijf. Mogelijk leidt dit tot mond-tot-mondreclame en uiteindelijk nieuwe werknemers, die erg welkom zijn in de arbeidsmarkt.

Het afscheidscadeau van de Zuivelhoeve is het perfecte presentje voor de typische borrelaar. Was de vertrekkende secretaresse niet weg te slaan van de vrijmibo? Dan is onze borrelplank de absolute way-to-go!

Borrelplank voor vertrekkende collega: boordevol lekkers

Zoek je een borrelplank voor de vertrekkende collega uit bij de Zuivelhoeve, dan krijgt diegene een goed gevulde borrelplank tot zijn beschikking waar de lekkernijen elkaar opvolgen. Nipt de afscheid nemende collega graag van een glaasje wijn? Bestel dan de wijn borrelbox van de Zuivelhoeve. Dit pakket is voorzien van een lekkere fles wijn en hapjes zoals fuetworstjes en kruidige olijven die perfect smaken naast de Garnacha of Verdejo wijn.

Voor de vegetarische vertrekker bieden we een vega borrelbox, die het beste bevat zonder vlees. De soya bean craxs zijn heerlijk zout en knisperen lekker bij het doorbijten. Ook de pesto grissini’s en karamelrotsjes hebben die ‘crunch’, terwijl de kaasjes de zachte tegenpolen zijn. De Italiaanse borrelbox is nog zo’n verrukkelijke borrelplank. Van nougat tot worst en van pesto tot kruidenkaas: deze borrelplank ligt vol met het beste uit het land van de Laars!

Borrelplank afscheid collega kopen?

Wil jij een borrelplank voor het afscheid van je collega kopen? Zoek dan niet verder en schaf hem aan bij de Zuivelhoeve. De keurmeesters in de Zuivelhoeve winkels bereiden de planken met zorg. En dat proef je! Zoek de borrelplank voor het afscheid uit die het beste aansluit op de smaak van je collega en geef hem of haar het afscheid dat diegene verdient!